دستکش گوگل :.: پتنت جدید.
http://www.pcwar.com/wp-content/uplo...%86%D8%AF.jpeg
ما قبلا با پروژه عینک گوگل آشنا شده ایم، اما حال خبرهایی منتشر شده که نشان دهنده این موضوع می باشد که این شرکت در حال کار برروی یک پروژه جذاب دیگر نیز می باشد، پروژه ای که با نام ‘Smart Glove’ یا دستکش هوشمند ثبت شده است.
این دستکش به اصطلاح هوشمند گوگل دارای مشخصات و ویژگی های مختلفی از جمله دوربین ها، پردازنده ها، حافظه ها و امکانات مربوط به شبکه مختلفی می باشد. اگر چه دقیقا مشخص نیست که این پروژه گوگل دقیقا چه ویژگی ها و قابلیت هایی خواهد داشت.
ضمن اینکه هنوز اطلاعاتی منتشر نشده که آیا این فقط یک طرح از سوی گوگل خواهد بود یا قرار است به مرحله ساخته شدن نیز برسد. همانند پروژه عینک گوگل، آنها به احتمال فراوان به فکر ساختن این دستکش هوشمند نیز خواهند بود. باید صبر کرد و دید که آیا این پتنت جدید به محصولی واقعی تبدیل خواهد شد یا نه.
پاسخ : دستکش گوگل :.: پتنت جدید.
سهشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1391
تبدیل دست به تلفن همراه! +عکس
به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، در طراحی دستکش تلفن همراه glove one از قطعات الکترونیکی بازیافتی و مدارهای دست ساز استفاده شده و مدل کامل نیز با استفاده از فناوری پرینت سه بعدی از پلاستیک سوپرفاین ساخته شده است.
تمامی اعداد و دکمههای دریافت و قطع مکالمه تلفنی بر روی انگشتان دست تعبیه شدهاند. پیچ و مهرههایی در بندهای هر انگشت قرار داده شده تا امکان حرکت راحتتر انگشتان برای کاربر فراهم شود.
شماره گیری راحت با فشردن اعداد بر روی انگشتان دست
بلندگو و میکروفون در انگشتان اشاره و کوچک تعبیه شده است و برای شروع مکالمه باید انگشت سبابه در کنار گوش و انگشت کوچک در کنار دهان قرار بگیرند. سیم کارت نیز در بخش میانی در پشت دستکش قرار میگیرد.
«بریان سرا» طراح آمریکایی این تلفن همراه، هدف از طراحی دستکش glove one را امکان استفاده از هر دو دست در هنگام استفاده از تلفن همراه و بینیازی از هندزفری عنوان میکند.
منبع
عمو چرا میای تو پستای من پست میذاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
souroshdarbor
عمو چرا میای تو پستای من پست میذاری
چون پست هات جالبه
ممنون خواهش میکنم
- - - به روز رسانی شده - - -