مکالمات تصویری رایتل ممنوع شد
مکالمات تصویری رایتل ممنوع شد
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...qOJHcl-k5eRlq2به گزارش سافتگذر به نقل از آی تی آنالیز؛ "شنیده ها حاکی است اپراتور سوم تلفن همراه (رایتل) تا اطلاع ثانوی اجازه برقراری ارتباط تصویری بین مشترکان را نخواهد داشت".
سایت مشرق خبر داد: "شنیدهایم تا اطلاع ثانوی و تا زمانی که شرکت "رایتل" نتواند یک پیوست فرهنگی برای ضرورت مکالمه تصویری ارائه نماید، این شرکت اجازه برقراری ارتباط تصویری بین مشترکان رایتل را نخواهد داشت".
پاسخ : مکالمات تصویری رایتل ممنوع شد
سلام
امیدوارم چنین خبری صحت نداشته باشه. متاسفانه اینجایی که هستم آنتن نداره اما اگر قراره اینجوری باشه میندازم دور.
والا با این نوناشون! [nishkhand]
خیلی خوب آنتن میده! ، خیلی کیفیت انترنتش بالاست! ، این مکالمه تصویریشم بردارن دیگه نور الانوره.
اینجا نه ولی تمام چیزایی که تو دلمه رو میرم توی سایت هایی که این خبر رو گذاشتند (خبری) رو مینویسم.
به نظر من هر حرکتی که باعث پیشرفت در جامعه رو نباید از دست داد ولی متاسفانه ما پیشرفت رو همیشه بدون فرهنگش میاریم اینکه رایتل هم دچار همین مشکل شده.
مثل اینکه شما استفاده از کاردهای آشپزخونه استفاده رو ممنوع کنی چون میشه باهاش آدم کشت!!!
ای بابا بترکن که همش زیره سره خودشونه
کور بودن اونموقع داشت تازه تبلیغشو میکرد
چرا اونموقع به فکر نبودن الان که این همه بین مردم پخش شده میخوان بردارن
میگن فرهنگ خوب فرهنگشم پیاده سازی کنن دیگه چرا جمش میکنن
حالا ببین سرشبی چقدر منو حرص میدن شیطونه میگه پاشم یه فیلیپینی بزنم براشونا[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
neo_x
به نظر من هر حرکتی که باعث پیشرفت در جامعه رو نباید از دست داد ولی متاسفانه ما پیشرفت رو همیشه بدون فرهنگش میاریم اینکه رایتل هم دچار همین مشکل شده.
منم با نظرت موافقم. ما اول محصول رو می یاریم بعد که دیدیم خراب کاری شده شروع به فرهنگ سازی می کنیم
چی بگم جای تاسف داره ..معمولا تو هر کشوری ار تکنولوژی های جدید استقبال میکنن ولی ما برعکسیم همینه که پیشرفت نمیکنیم [daava]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
مثل اینکه شما استفاده از کاردهای آشپزخونه استفاده رو ممنوع کنی چون میشه باهاش آدم کشت!!!
به نظرم کارد آشپزخونه رو هم باید از دست کسی که بلد نیست ازش استفاده کنه ، دور نگه داشت چون ممکنه به خودش و اطرافیانش آسیب بزنه
ابتدا باید فرهنگ سازی صورت بگیره ، بعـــد این چیزا بروز پیدا کنه ، چون بدون فرهنگ سازی غنی ، بیشتر ممکنه باعث آسیب های اجتماعی بشه تا سود
من نمیدونم این همه حساسیت برای چیه
یه جوری تو رسانه ها از رایتل صحبت میکنن که انگار هیچ ایرانیی تا حالا مکالمه تصویری نداشته
من نمیدونم آقایون تا بحال از اسکایپ فیس بوک و سایر برنامه ها که حتی میشه با موبایل هم بدونه رایتل تماس تصویری برقرار کرد رو تا حالا متوجه نبودن
فرهنگ ما هیچ هم از تکنولوژی عقب نیست بلکه با این سختگیریها ما دچار فقر فرهنگی میشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
به نظرم کارد آشپزخونه رو هم باید از دست کسی که بلد نیست ازش استفاده کنه ، دور نگه داشت چون ممکنه به خودش و اطرافیانش آسیب بزنه
ابتدا باید فرهنگ سازی صورت بگیره ، بعـــد این چیزا بروز پیدا کنه ، چون بدون فرهنگ سازی غنی ، بیشتر ممکنه باعث آسیب های اجتماعی بشه تا سود
حرف شما کاملاً درسته اما اتفاقی که این وسط داره میفته حذف فیزیکی کامل یه تکنولوژی تازه است؛ چیزی که برای خیلی ها جذابیت داره و بدون اینکه اقدامی برای فرهنگ سازیش بخواد صورت بگیره رأی به حذف اون داده شده، ساده ترین و در عین حال نا کارآمد ترین راه
کما اینکه همینجور که دوست عزیز diana3 هم گفتند به راحتی و با روش های دیگه میشه اقدام به این کار کرد
تجربه نشون داده که حذف اینگونه این تکنولوژی ها میتونه از یه مصرف سالم یه سوء استفاده هم بسازه