کمک فوری در محیط سه بعدی اتوکد
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
من برای مدلسازی پایان نامه دارم مدلم رو با کد انجام میدم ، مدل 2 بعدی ام رو رسم کردم که شامل سرریز و تنداب میباشد حالا برای رسم مدل سه بعدی باید عرض کانال ورودی رو 50m ، عرض تاج سرریز 50m ، عرض تنداب 49m، و عرض انتهای آن 31m ، میباشد که این کاهش عرض تحت زاویه 2 درجه از هر دو طرف میباشد این اطلاعات مربوط به داده های مدل میباشد حالا من با چه فرمانی باید این تغییرات رو اعمال کنم
با تشکر از دوستان عزیز
پاسخ : کمک فوری در محیط سه بعدی اتوکد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
civils
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
من برای مدلسازی پایان نامه دارم مدلم رو با کد انجام میدم ، مدل 2 بعدی ام رو رسم کردم که شامل سرریز و تنداب میباشد حالا برای رسم مدل سه بعدی باید عرض کانال ورودی رو 50m ، عرض تاج سرریز 50m ، عرض تنداب 49m، و عرض انتهای آن 31m ، میباشد که این کاهش عرض تحت زاویه 2 درجه از هر دو طرف میباشد این اطلاعات مربوط به داده های مدل میباشد حالا من با چه فرمانی باید این تغییرات رو اعمال کنم
با تشکر از دوستان عزیز
چقدر با اتوکد آشنایی داری؟
دقیق متوجه نشدم چی میخوای ولی فک کنم دستورات Presspull و Taper کارتو راه میندازه
سلام...[golrooz]
تنداب؟
سوالت رو كلا سخت ميشه فهميد...
با چه ورژني كار ميكنيد؟
آيا دستورات استرج Stretch و چنج فيس ها Extrude Faces , Move Faces , Taper Faces به شما كمكي نكرده؟
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من با ورژن 2013 کار میکنم و چون سازه هیدرولیکی میخونم ببخشید که از اصطلاحات تخصصی استفاده کردم هدف کار من اینه که یک شکل دو بعدی رو میخوام ، بصورت سه بعدی تبدیل کنم از اونجایی که شکل نامنطمه با فرمان extrude باید این کارو انجام بدم ، حالا سوال من اینه که چطور میشه یک شکلی ارتفاع اولیه اش بعنوان مثال ارتفاع اولیه اش 49 متر و ارتفاع انرمان انتهای آن 31 متر باشه و این کاهش ارتفاع باید تحت زاویه 2.07 درجه از دو طرف انجام بشه؟
میدونم فرمان taper face این کارو انجام میده ولی شکل من که solid نیست ، سطحه و بنابراین اصلا این فرمان انتخابش نمیکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
civils
میدونم فرمان taper face این کارو انجام میده ولی شکل من که solid نیست ، سطحه و بنابراین اصلا این فرمان انتخابش نمیکنه؟
دستور Extrude به شما سالید میده و نه سرفیس.
میشه توضیح بدی که چطور خطوط 2 بعدی رو به حجم 3 بعدی تبدیل کردی؟!
با سلام
دستور extrude در صورتی به من solid میده که شکل من بسته و یکپارچه باشه در غیر اینصورت حاصل ارتفاع دادن به شکل دو بعدی یک surface می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
civils
با سلام
دستور extrude در صورتی به من solid میده که شکل من بسته و یکپارچه باشه در غیر اینصورت حاصل ارتفاع دادن به شکل دو بعدی یک surface می باشد.
آها متوجه شدم چرا سرفیس داری ولی متوجه نمیشم دقیقاً چکار میخوای بکنی!! میشه یه عکس از کارت تا این مرحله بزاری؟!
مطمئنم راه حل های زیادی هست برای شما ولی قبلش درست درک کرد که چه چیزی میخوای و چه محدودیتهایی داری؟
سلام...[golrooz]
يعني شما X Y Z رو داريد ولي ضخامت نداريد؟
شما دو بعدي رو با لاين كشيديد يا با پلي لاين؟
منظورتون از بعد سوم Thickness بالاتر از صفر هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
يعني شما X Y Z رو داريد ولي ضخامت نداريد؟
شما دو بعدي رو با لاين كشيديد يا با پلي لاين؟
منظورتون از بعد سوم Thickness بالاتر از صفر هست؟
با سلام منظورم از بعد سوم همون z میباشد که باید بصورت متغیر تعریف کنم و در ضمن شکل رو با لاین کشیدم