نظر رهبری درباره تصاویر قبل انقلاب شهید آوینی
«یکی از مدیران دستگاههای فرهنگی دربارهی یک نفر از همین چهرههای معروف فرهنگیِ خوب - که امروز جزو شهدای عالی مقام ماست و من خیلی به او علاقه داشتم و همیشه به دستگاههای مختلف فرهنگی توصیه می کردم که از وجودش استفاده کنید- چند عکس به من نشان داد که مربوط به قبل از انقلابِ او بود و او را در مناظری - که آن زمان برای جوانان خیلی پیش می آمد - نشان می داد. آن آقا به من گفت: بفرما! این همان کسی است که شما این طور از او تعریف می کنید! من عکسها را که نگاه کردم گفتم ارادتم به این شخص بیشتر شد، چون او در این محیط بوده و حالا این گونه شده است؛ حتماً باید از ایشان استفاده کنید!» ( بیانات در دیدار مسئولان سازمان صدا و سیما- ۱۵/۱۱/۸۱)
پاسخ : نظر رهبری درباره تصاویر قبل انقلاب شهید آوینی
سلام
مرسی
ولی اگه عکس ها رو هم میتونستید بگذارید خیلی بهتر می شد ...[golrooz]
فاصله ی زمانی ثبت این عکس، 5-6 سال بيشتر نیست. نفس مسیحایی حضرت روح الله با جوانانی چون سعید گلاب کاری کرد که تبدیل به حیرت آفرینانِ تاریخ اسلام شدند.
سعید گلاب، به سال 1333 در تهران متولد شد. او در سال 1361 و در جریان عملیات والفجر مقدماتی، خود را به منطقه ی عملیاتی جنوب رساند و در این نبرد، بال در بال ملائک گشود. او در زمان شهادت، فرماندهی عملیات سپاه در جبهه ی غرب کشور را بر عهده داشت.
در زیر، دو عکس از سعید گلاب را مشاهده می کنید.
که یکی در دهه ی پنجاه و دیگری مدتی قبل از شهادتش گرفته شده.
فاصله ی زمانی ثبت این عکس، 5-6 سال بشتر نیست.
نفس مسیحایی حضرت روح الله با جوانانی چون سعید گلاب کاری کرد که تبدیل به حیرت آفرینانِ تاریخ اسلام شدند.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/2...A9%D9%86%D8%AF
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
سلام
مرسی
ولی اگه عکس ها رو هم میتونستید بگذارید خیلی بهتر می شد ...[golrooz]