اطلاعیه جهت برگزاری کلاس آموزش رباتیک با زبان برنامه نویسی Codevision AVR
با سلام خدمت دوستان محترم
با توجه به تغییر تصمیم جهت آموزش رباتیک با زبان برنامه نویسی codevision avr به جای bascom avr لطفا جهت اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید
اطلاعیه جهت برگزاری کلاس آموزش رباتیک با زبان برنامه نویسی Codevision AVR
با تشکر
پاسخ : رای گیری برای راه اندازی کلاس آموزش بیسکام ای وی آر به زبان گفتاری و ساده
با سلام به سوهام عزیز
ممنونم از ایجاد این کلاسها و با تشکر از لینک راهنما
من هم علاقمند به شرکت در کلاس هستم
با تشکر[golrooz]
پاسخ : رای گیری برای راه اندازی کلاس آموزش بیسکام ای وی آر به زبان گفتاری و ساده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
[esteress][esteress][esteress]من نمی دونم چی هست اصلا...الکترونیکه....[nadanestan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansouri1898
[esteress][esteress][esteress]من نمی دونم چی هست اصلا...الکترونیکه....[nadanestan]
منم همین طور [taajob][taajob][nadidan][esteress][tafakor]
ما آماده ایم[nishkhand]
- - - به روز رسانی شده - - -
ما آماده ایم[nishkhand]
بنده هم هستم، خیلی دوس دارم یاد بگیرم.
قول میدم ساکت باشم خانم[khanderiz]
موافقمو اعلام حضور میکنم عزیزم.راستش کنجکاوم.
فقط یک چیزی هرروز نذار چون اینجوری خسته و زده میشیم.هفته ای سه جلسه خوبه برای اینکه اول خوب یادبگیریم و برای جلسه بعدش روزشماری کنیم اما اگر فشار زیاد باشه مخصوصا برای من که چیزی بلد نیستم ممکنه فشار بیاره و رها کنم...
اگر هفته ای سه جلسه باشه از هرلحاظ بهتره...
بهم جواب بده...