سلامممممممممممممممم سال نو به همگی مبارک !! با تشکر از استقبال دوستان خوبم از فانتزی های عید تصمیم گرفتم برا حال و هوامون یه تاپیک بذارم اجتماعی !!
نه مثبت نه منفی اجتماعی !! ز اتفاقای روزانه با نتیجه اخلاقی قاطیش شایدم طنز !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامممممممممممممممم سال نو به همگی مبارک !! با تشکر از استقبال دوستان خوبم از فانتزی های عید تصمیم گرفتم برا حال و هوامون یه تاپیک بذارم اجتماعی !!
نه مثبت نه منفی اجتماعی !! ز اتفاقای روزانه با نتیجه اخلاقی قاطیش شایدم طنز !!!
از دستاورد ها ی سال نو بگم یا ...................... ؟
ادم طبق عادت موقع سال نو به دیدن خیلی ها میره و تماس میگره . اس میده !!!
دوستایی که همون سالی یه دفعه اس میدین دوستتون داریممممممممممممم
اونایی که ادم تا کتف محبت میکنه تو حلقتون مث کورکودیل میجوین !! بدون از ته قلب برا خدا بهت محبت کردم بنابراین خودت میدونی و خدام !! بی خیالت میشم ذهنم زاد شه !!
اوناییکه بزرگترین اول تر بیشتر تر محبت میکنیم هم درس میگیریم هم خدا زیا تر کنه محبت و عمر با عزتتون رو !!
خدا مرسی ازون بارون قشنگت دمت گرم میدونم با کارواش رفتن من مخالفتی نداری .11 222 اما به خدا گرونی یه هماهنگی با ابر ها بزن 11
دیگه عرض کنم برا اون دوستایی که از تو قنداق با من دوست بودن !! ببین روزهای معمولی هم که خوشی یه زنگی بزنین یه دوستا خوبه وا نه موقعیکه خدا و گرفتاری و رو اون روزا رو نیاره @!!
دیگه هیچی دیگه شما بگین بقیش رو ! !
اقا خدا بیامرزه همه رو !! اما خدایی تا ادم زندس نمیشه از خوبیاش تعریف کر د ؟ !!!
نکته بعدی وقتی یکی برات سکوت میکنه تو هی بیاعثاب بازی در میاری وقتی متوجه شدی خیلی فداکاری کرده تو رو تحمل کرده نمیخواد جبران کنی ولش کن یه دقه بذار مغزش یه هوا بگیره !!
اغا یه نکته دیگه همیشه به نیسانی های گرامی را بدین امروز تو ستارخان همچین از لاین 1 امد به سه پیچید جلوم ........ اقا ندازین بگم از رو میله پلاستیکیا رد شد و اینا توصیه ایمنی نکنیم روزگارمون نمیگذره
اقا توجه کنین !! احترام سر جاش کوچیکی بزرگی اما وقتی هواتونو دارن خواهشا جو گیر نشین !!
داری تو یکی از این تونل های جدید می ری راه رو گم کردی !!!! یه جای امن بیرون تونل میرسی می پرسی خب اقا بلد نیستی بگو نمیدونم !!! به خدا اشکالی نداره وا !!! گاهی ادم یگه نمیدونم خدا پدربیامرزی هم بهت می گن !! ا
نکته دوم ایمنی امروز : هیچ وقت رفتاری نکن که مجبور شی به خاطرش عذر خواهی که هیچ مجبور شی ..... بقیش رو خودتون میدونین نمیگم !!
یه وقتا پدر مادرا ته تغاری ها رو می فروشن به بچه بزرگ ها !!
یه وقتا ها ما پدرو مادر ها رو می فروشیم به تکنولوزژی
خوب اون ال تاپ رو ول کن برو بعد مدت ها باهاشون بشین غذا بخور ررررررررررررررررررررررررر رررررررررررر
خدای من چقدر حرف من هیچ حرفی ندارم جز سخت بودن درسهام
سلام سال نو شما ودیگرعزیزان مبارک
همگی بیاییم امسال بیشتر بهم محبت کنیم هوای همدیگه داشته باشیم احترام کنیم وبه کمک هم بتونیم مشکلات حل کنیم[shaad]
قربون دوستای خوب و با معرفت !! ! کسایی که یه دنیا مشغله دارن !! یه دنیا مشکل دارن اما وقتی حالت گرفتس یه دونه میزنه رو شونت میگه رفیق همیشه پشتت محکم هستم
قربون بچه های اتش نشانی برم !!!!! امروز که ماشینم لاستیکش ترکیده بود هیچکی دلش نمیخواست کمک کنه !! کمک یه خانم کردن دست گلشون درد نکنه !!
یه ذره معرفت داشته باشیم یه وقتا بد نیس !!