پاسخ : تاپیک هم رشته ای ها
سلام منم معماري كنكوري ايشالا سال ديگه دانشجو ميشم [nishkhand]
ديگه فكر كنم همه با رشته معماريو بازار كارش آشنا باشن احتياج به توضيح بنده نيست بذارين اگرم چيزي هست بزرگاي معماري مثل آقا وحيدونارون2و...كه الان اساميشون يادم نيست توضيح بدن با تشكر از تاپيك خوبت عزيزم[tashvigh][golrooz]
بنده هم کارشناسی مدیریت صنعتی دارم . تو سیم کشی ساختمان هم سررشته دارم مدرک فنی حرفه ای هم دارم. ریاضی هم به افراد مورد نیاز تدریس میکنم. فیزیک و شیمی وعربی و زبان و دروس مورد نیاز دانش آموزان را هم کمکشون میکنم. تقریبا آچار فرانسه فامیلای دور و نزدیک و آشناها هستم. هر کمکی که از دستم بیاد دریغ نمیکنم. راستی عاشق شغل تحقیقاتی هستم مخصوصا اگه یه کم سخت باشه و ذهن رو به چالش بطلبه. یامولاعلی(ع)
من هم فناوری اطلاعات(it) میخونم. ولی خیلی تخصصی در مورد رشته ام ندارم.یعنی تازه دارم تخصصی به رشته ام بپردازم.
طراحی وب و شبکه رو خیلی دوست دارم. ممنون میشم اگه دوستان اطلاعاتشون در این زمینه ها رو در اختیارمون قرار بدن.
سلام منم کنکوری رشته تجربی
من کامپیوتر نرم افزار میخونم
رشته ای با بازار کار خوبی بوده نه اینه کار براش ریخته اما ازنظر اینه بتونی توش موفق باشی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mones joon
من هم فناوری اطلاعات(it) میخونم. ولی خیلی تخصصی در مورد رشته ام ندارم.یعنی تازه دارم تخصصی به رشته ام بپردازم.
طراحی وب و شبکه رو خیلی دوست دارم. ممنون میشم اگه دوستان اطلاعاتشون در این زمینه ها رو در اختیارمون قرار بدن.
دوست عزیز من دوره شبکه رو تا نصفه رفتم طراحی وبم تا یه جای بلدم اگه شد درخدمتم برا سوالات