نمایش نسخه قابل چاپ
کیا این جورین ؟؟؟؟ http://iseeahappyface.com/upload/am-...-one11CPB5.jpg
چجوری؟ ینی از ابزار مناسبی برا کارهای مربوطه استفاده نمیکنن؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط عبدالله. چجوری؟ ینی از ابزار مناسبی برا کارهای مربوطه استفاده نمیکنن؟ یعنی بعضیا اینجوری با کشو عمل میکنن دیگه ای بابا
نقل قول: نوشته اصلی توسط golbarg00 یعنی بعضیا اینجوری با کشو عمل میکنن دیگه ای بابا خب این مگه استفاده نکردن از ابزار مناسب نیس؟[soal] من که گفتم ای بابا.
نقل قول: نوشته اصلی توسط golbarg00 یعنی بعضیا اینجوری با کشو عمل میکنن دیگه ای بابا وجدانی این انعطاف رو بیشتر خانما دارن.خوده شما هم اینجوری عمل میکنین؟خب معلومه آره دیگه.تجربۀ خودتونو گذاشتین؟[khande]
نقل قول: نوشته اصلی توسط عبدالله. وجدانی این انعطاف رو بیشتر خانما دارن.خوده شما هم اینجوری عمل میکنین؟خب معلومه آره دیگه.تجربۀ خودتونو گذاشتین؟[khande] من ازیه سایت گرفتم بنظر جالب یود اتفاقا اقایون اینجورین چون حوصلشون کمه و شلخته اند البته بعضیاشون.منم یاد ندارم برا خودم
نقل قول: نوشته اصلی توسط golbarg00 من ازیه سایت گرفتم بنظر جالب یود اتفاقا اقایون اینجورین چون حوصلشون کمه و شلخته اند البته بعضیاشون.منم یاد ندارم برا خودم ممنون.بله جالب بود.چون تو قسمت سرگرمی گذاشتین شوخی کردم و اگه سوتفاهم شده معذرت میخوام