پاسخ : مهریه چندتا سکه خوبه؟
114
خوبه دیگه!
- - - به روز رسانی شده - - -
114
خوبه دیگه!
من سکه رو ترجیح میدم .چون محاسبه اش ساده است وارزشش در هر زمان مشخصه البته درسته که موارد دیگه رو هم به نرخ روز محاسبه میکنند ولی سکه بهتره . 500 تا خوبه .
من سکه رو قبول دارم چون ارزشش به مرور زمان بالا میره حتی اگه مهریه کم باشه باز حساب سرانگشتی کنی پشتوانه خوبی میشه
114من همین مقدار شایدم کمتر بگیرم بستگی به طرف مقابلم داره که در چه سطحی باشه اگر کمتر بگیرم شروط دیگه ای هم ضمیمه ش میکنم البته دیگه الان سقفش مشخصه
در ضمن داداشی نداشتیم آ بحث حقوقی تو تالار حقوق باید باشه دیگه تکرار نشه[nishkhand]
اولا باید دومادموبسنجم چطوریه
بدشم مهریه درحد متعادل بین 144تا72کافیه
نکته:
اینم بگم زن وقتی به جای برسه که واقعا ببینه نمیتونه با اون شخص بمونه میبخشه مگه وضع مادیش بد باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golden3
من سکه رو قبول دارم چون ارزشش به مرور زمان بالا میره حتی اگه مهریه کم باشه باز حساب سرانگشتی کنی پشتوانه خوبی میشه
114من همین مقدار شایدم کمتر بگیرم بستگی به طرف مقابلم داره که در چه سطحی باشه اگر کمتر بگیرم شروط دیگه ای هم ضمیمه ش میکنم البته دیگه الان سقفش مشخصه
در ضمن داداشی نداشتیم آ بحث حقوقی تو تالار حقوق باید باشه دیگه تکرار نشه[nishkhand]
چشم اجی فروغ جون.خ[negaran][nadidan]وب چه کنم توی بخشمون کلی بحث حقوقی راه انداختم کسی استقبال نکرد نظر همرو میخواستم بدونم.شرایطشو فراهم کن بحث دارم باز اما چون استقابل نمیشه نمیزارم.
شرایطشو بهم بگو بدونم ههه فضولم. اجی منظورت شروط ضمن عقده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golbarg00
اولا باید دومادموبسنجم چطوریه
بدشم مهریه درحد متعادل بین 144تا72کافیه
نکته:
اینم بگم زن وقتی به جای برسه که واقعا ببینه نمیتونه با اون شخص بمونه میبخشه مگه وضع مادیش بد باشه
عزیزم اگر بخواد مهریه رو بگیره باید از هفت خان بگذره. گرچه اگرم طرف یعنی داماد تمامیه ملک و اموالشو چه منقول چه غیر منقولش رو به کسی دیگه واگذار کنه تا زن نتونه اون هارو به جای مهرش برداره،زن میتونه طبق شرایطی و راه های حقوقی تمامیه اون مال هایی که مرد برای ندادن مهر واگذار کرده رو برگردونه به حالت اول و ازاون مال ها مهرش رو برداره.
جالبه این راه رو کسی نمیدونه!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
چشم اجی فروغ جون.خ[negaran][nadidan]وب چه کنم توی بخشمون کلی بحث حقوقی راه انداختم کسی استقبال نکرد نظر همرو میخواستم بدونم.شرایطشو فراهم کن بحث دارم باز اما چون استقابل نمیشه نمیزارم.
شرایطشو بهم بگو بدونم ههه فضولم. اجی منظورت شروط ضمن عقده؟
خب باید دعوت کنی از کاربرا تا تو بحثت شرکت کنن داداش گلم
آره شروط ضمن عقد منظورم بود[golrooz]
من اصلا با سکه حال نمیکنم
ترجیح میدم مهریه ماشین ، خونه یا هر چیزی شبیه به اینها باشه!