پاسخ : داستان نویسی گروهی
به نام خدا
تلق...تلق...تلق...
-پس این دکتر چرا نمیاد؟
دیگه واقعا کلافه شده بودم. دوباره کتابم رو برداشتم تا چند صفحه ای بخونم..." کشتن موش در یکشمبه" ...عجب عنوانی! امروز چند شنبه بود؟
تلق ...تلق...تلق... -پس این دکتر چرا نمیاد؟ دیگه واقعا کلافه شده بودم.دوباره کتابم رو برداشتم تا چند صفحه ای بخونم..."کشتن موش در یکشمبه"...عجب عنوانی!امروز چند شنبه بود؟نا خود آگاه یاد اون شبی افتادم که یه موش توی سینک ظرفشویی دیده بودم .از یاد آوری اون صحنه پشتم لرزید وچندشم شد.
تلق ...تلق...تلق... -پس این دکتر چرا نمیاد؟ دیگه واقعا کلافه شده بودم.دوباره کتابم رو برداشتم تا چند صفحه ای بخونم..."کشتن موش در یکشمبه"...عجب عنوانی!امروز چند شنبه بود؟نا خود آگاه یاد اون شبی افتادم که یه موش توی سینک ظرفشویی دیده بودم .از یاد آوری اون صحنه پشتم لرزید وچندشم شد. صدای فریاد مریضی که قبل از من توی مطب بود رشته افکارم را پاره کرد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
تلق ...تلق...تلق... -پس این دکتر چرا نمیاد؟ دیگه واقعا کلافه شده بودم.دوباره کتابم رو برداشتم تا چند صفحه ای بخونم..."کشتن موش در یکشمبه"...عجب عنوانی!امروز چند شنبه بود؟نا خود آگاه یاد اون شبی افتادم که یه موش توی سینک ظرفشویی دیده بودم .از یاد آوری اون صحنه پشتم لرزید وچندشم شد. صدای فریاد مریضی که قبل از من توی مطب بود رشته افکارم را پاره کرد...
به گمانم زائو بود باز رفتم تو فکر وخیال .فکر اولین باری که یه زایمان رو اداره کرده بودم وخوب وعالی کارم رو انجام داده بودم.انگار همین دیروز بود.
ببخشید این جزء برنامه های اتیه گروه داستان نویسی هستش لطفا خواهشا از تمامیه دوستان تقاضا دارم دیگه هیچ پستی به این صورت ندن...
این جوری گروه داستان باید حذف بشه.کسانی که علاقه به داستان نوشتن دارن بیان توی گروه تا همه یک جا باشیم...
لطفا دیگه پستی مربوط به داستان نوشتن فردی یا دو نفری یا گروهی ندید.