ازدواج زن آمریکایی با الاغ +عکس
افکار- شاید ازدواج با گربه، سگ و یا لوازم منزل و ساختمان در دنیا امری غیرقابل قبول و عجیب باشد اما به نظر میرسد آمریکاییها با چنین ازدواجهایی انس گرفتهاند.
در تازهترین نوع از ازدواجهای عجیب آمریکایی، یک زن اهل شهر سیاتل با الاغ مورد علاقه خود ازدواج کرده است.
این زن آمریکایی در خصوص این اقدامش گفت که پس از دلدادگی و تجربه بینظیر ۲ سالهاش با این حیوان تصمیم گرفت که با او ازدواج کند.
البته این تنها مورد از ازدواج آمریکاییها با حیوانات نیست و چندی پیش نیز یک زن آمریکایی به نام لیندا با سگ خود ازدواج کرد. مجلس سنا نیز در سال گذشته میلادی قانون آزادی رابطه جنسی با حیوانات در ارتش آمریکا را تصویب کرد.
کد مطلب: 195233
پاسخ : ازدواج زن آمریکایی با الاغ +عکس
فقط می شه گفت وحشتناکه!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آسد مرتضي
مجلس سنا نیز در سال گذشته میلادی قانون آزادی رابطه جنسی با حیوانات در ارتش آمریکا را تصویب کرد.
ممنون
از برادرتون نشنیده بگیرین که بسایری از رسانه های داخلی برای خودشیرینی بی مورد دست به تحریف ویا خبر سازی میزنن. اینم از اون نوعش بود.95 درصد خوانندگان حال اینو ندارن تحقیق کنن ببینن چنین طرحی واقعا تصویب شده یا نه و این اخبار روباور میکنن.
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آسد مرتضي
مجلس سنا نیز در سال گذشته میلادی قانون آزادی رابطه جنسی با حیوانات در ارتش آمریکا را تصویب کرد.
ممنون
از برادرتون نشنیده بگیرین که بسایری از رسانه های داخلی برای خودشیرینی بی مورد دست به تحریف ویا خبر سازی میزنن. اینم از اون نوعش بود.95 درصد خوانندگان حال اینو ندارن تحقیق کنن ببینن چنین طرحی واقعا تصویب شده یا نه و این اخبار روباور میکنن.
وای تصورش حاله آدمو بهم میزنه آخه آدم تا چقدر میتونه شخصیته خودشو پایین بیاره که همنشین الاغ شه![esteress]
فک کنم موقعی که عقل رو تقسیم میکردن اون خانوم ته صف خواب بوده
آ خه چه معنی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقد یه آدم میتونه پست باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob]
- - - به روز رسانی شده - - -
آ خه چه معنی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقد یه آدم میتونه پست باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
ممنون
من که مطمپن نیستم و فرض رو بر اعتماد میذارم مگر خلافش ثابت بشه
در هر صورت گردن منبع خبر...
اگه واقعیه واقعا چندش آوره[tahavoo]
نگاه کن ترشیدگی چکارا که نمیکنه با این قیافش فقط یه الاغ میگیردش[khande][taajob]
با سلام
دوستان عزیز
یکی از نشانه های آخر زمان اینه دیگه،، خدا رو شکر ما اعتقاداتمون زندگی می کنیم و زنده ایم
حالا می خوان ازدواج کنن یا نکنن مهم خودمونیم که همه چیمون نامبر وانه ما ایرانیا البته مسلمونا امام حسین و اهل بیتش داریم که خودش یک لواییه که هر کی زیر اون باشه هیچ گاه از این جور غلطا به خودش جرات انجام دادنشو نمیده
خداوند نگهدار همه ما جونا باشه انشاا...
((من برای دلم زندگی می کنم و حاضر نیستم حتی آن را به پیچک سر کوچه مان ببخشم))