سلام دوستان مهم ترین هدفتون تو زندگی چیه ؟ اگه هدفتون چیه ارزو تون کدومه ؟ فرق این دو تاچیه ؟
چه جوری با ارزو هامون برسیم ؟
بحث علمی و اجتماعی
به کار بردن الفظ نا متعارف و سیاسی مطلقا ممنوع متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان مهم ترین هدفتون تو زندگی چیه ؟ اگه هدفتون چیه ارزو تون کدومه ؟ فرق این دو تاچیه ؟
بحث علمی و اجتماعی
سلام.به طور خلاصه بگم.نمیدونم هدف چیه ارزو چیه.اما یه چیز میخوام تو زندگیم فقط واسه خودم مفید نباشم.یعنی فقط به داد خودم نرسم...[golrooz]نقل قول:
بحث علمی و اجتماعی
هدف اون چیزیست که معقولانه انتخاب شده و ما برای رسیدن به آن برنامه ریزی میکنیم و از تمام امکانات و استعدادها استفاده میکنیم تا به آن برسیم و هرروز درگیر رسیدن به آن هستیم و به بازخورهای زندگی در راه رسیدن به آن توجه میکنیم. اما آرزو چیزیست که شاید معقول نباشد و رسیدن به آن غیرممکن باشد و برای رسیدن به آن زیاد درگیر بعضی چیزا بخاطر غیرممکن بودن یا فاقدبودن امکانات نمیشیم و برنامه ریزی نمیکنیم. درواقع اگر آرزو معقولانه باشد و برای رسیدن به آن راه ممکنی وجود داشته باشد و بتوان تمامی امکانات را بسیج کرد این آرزو تبدیل به هدف می شود. آرزو مابین هدف و رویاییست که دست نیافتنی است. یعنی:
هدف ________________ آرزو ________________رویای دست نیافتنیاگر توان وامکانات رسیدن به آن وجود داشته باشد تبدیل به هدف می شود و اگر توان و امکانات نباشد تبدیل به رویای دست نیافتنی می شود
هدف نقطه ی معلومی است که می خواهیم به آنجا برسیم .
برنامه ریزی یعنی راه های رسیدن به آن هدف را مشخص سازیم . در علم مدیریت این طور برداشت می شود .
در روان شناسی در شاخه ایی به نام ان ال پی : این طور عنوان می شود که اول باید بدانیم می خواهیم به کجا برویم و چه نتیجه اییی برسیم پس باید هدف داشته باشیم .
دوم اینکه دریچه ها ی وجودی خود را گسترش داده و جذب کنیم و در مرحله سوم آنچنان بر رفتار های خود طبق الگوی های موفق عمل و پا فشاری کنیم تا به کامیابی برسیم .
ارزو : کاش من کنکورقبول بشوم !! مهندسی ایی پزشکی اییی چیزی .
هدف گذاری : من قصد دارم در دانشگاه پذیرفته شوم . سنجیدن جوان کار به طور همه جانبه .
در نظر گرفتن استعداد . علاقه . تامین منابع مادی . صرف وقت و هزینه .
برنامه را خرد تر می کنیم . برای درس . کتاب و کلاس .