پاسخ : مانتو سنتی-مانتو های اسپرت-مانتو های مجلسی
عالیه مرسی عزیز[golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
عالیه مرسی عزیز[golrooz]
من میخام ی دونه مانتو بدوزم پیش خیاط.ولی ای چنروز هرچی فک میکنم و هرچی مدلارو نگا مینکم چیزی بدلم نمیشینه چیکار کنمممممممممممممم؟؟با نقل قول جوابمو بدین توروخداااااااااااا راهنمائیم کنیین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fati6870
من میخام ی دونه مانتو بدوزم پیش خیاط.ولی ای چنروز هرچی فک میکنم و هرچی مدلارو نگا مینکم چیزی بدلم نمیشینه چیکار کنمممممممممممممم؟؟با نقل قول جوابمو بدین توروخداااااااااااا راهنمائیم کنیین
سلام فاطی جان ببین خیاطی یه هنر تلفیقی ینی میتونی ایده های زیادی بگیری ازش تو لازم نیست یه مدل کلیرو انتخاب کنی تا به دلت بشینه مثلا اول بیا مدل یقتو انتخاب کن از رو عکسا ببین آرشال میخوای یا انگلیسی یا ایستاده بد بیا مدل بلندی یا کوتاهیشو بد اینکه راسته باشه یا یه پایینش گشاد و اینکه روش جیب بخوره یا نه اگه آره جیب از تو بخوره یا بیرون یا مدل پنس مانتوت به چه شکل باشه اینطوری میتونی یه مدل زیبا خودت خلق کنی عزیزم.
منظورمو فهمیدی؟
بازم سوال داشتی بپرس خانومی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fati6870
همکارم کاملا درست گفتن!!!!
شما نیازی نیست یه مدل خاص رو انتخاب کنی کافیه ازشون ایده بگیری!!!
من خودم هفته پیش یه پارچه کتون مشکی دادم برام مانتو بدوزن از مدل اون مانتو زرده که شبیه بارونیه!
جنس اون پارچه فرق می کرد ولی من کتونو انتخاب کردم.به علاوه جیب های این مدل خیلی پهلو هستش که باعث می شه آدم از پهلو ها چاق دیده بشه واسه همین گفتم جیب هاشو بیاره جلو تر بدوزه که رو پهلو ها نباشه.
امیدوارم مدل خوبی پیدا کنی.
موفق باشی.[golrooz]
مانتو سنتی؟ مگه بستنیه؟ تا حالا نشنیده بودم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
مانتو سنتی؟ مگه بستنیه؟ تا حالا نشنیده بودم.
[khande]چرا
که نداریم!
خوبشم داریم!
این مانتو هایی که دور آستین و یقه هاشون خامه دوزی یا تیکه دوزی و نوار دوزی شدن همه سنتی هستن!