«پیشگام»، نخستین میمون فضانورد ایرانی
http://media.isna.ir/content/aga.jpg/3
رییس پژوهشکده سامانههای فضانوردی سازمان فضایی ایران نام غیررسمی نخستین میمون فضانورد ایران را که سالم به زمین برگشت، «آفتاب» و نام رسمی آن را «پیشگام» اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار فناوری ایسنا، دکتر محمد ابراهیمی در نشست خبری پرتاب موفقیتآمیز کاوشگر پیشگام همراه با موجود زنده که عصر امروز در پژوهشکده سامانههای فضانوردی برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره نام میمون فضانورد ایرانی گفت: زمانی که این میمون برای آموزشهای فضانوری آماده میشد، همکاران ما در پژوهشکده سامانههای فضانوردی اسم آفتاب را برای این میمون انتخاب کردند اما پس از قرنطینه این حیوان و انجام آزمایشات لازم جهت کسب آمادگی برای اعزام به فضا، نام رسمی این میمون، پیشگام انتخاب شد.
http://isna.ir/fa/news/91111106956/-
پاسخ : «پیشگام»، نخستین میمون فضانورد ایرانی
اول اینکه اسم از این قشنگ تر نبود؟!؟
ناسا می خواست اسم کنجکاوی رو انتخاب کنه خودشو کشت، کلی نظرسنجی کرد اخر انتخاب کرد.
بعدم آدم قیافه ی این زبون بسته رو می بینه دلش کباب می شه!!!
سلامت بره بیاد انشاالله
مرسی
اسمشم اسم قشنگیه ، این پیشگام بود (یعنی پیشگام در علم و فناوری پرتاب سفینه به فضا)
چرا همیشه واسه شماها مرغ همسایه غاز؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم سلامت رفته و اومده
داداش کجایی خوابیاااااا[soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Capello
اسمشم اسم قشنگیه ، این پیشگام بود (یعنی پیشگام در علم و فناوری پرتاب سفینه به فضا)
چرا همیشه واسه شماها مرغ همسایه غاز؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم سلامت رفته و اومده
داداش کجایی خوابیاااااا[soal]
اول اینکه اگه همه چی درست و حساب شده باشه همه مرغا برای بنده یکیه!!!
بعدم اینکه
آها
جدی می گید، رفته و اومده!؟!؟؟! اگه اینطوره که عذر می خوام. من امروز کلا تعطیلم
مرسی
اینا که به فکر ایران نیستن ، امثال من و تو هستن که باید به فکر ایران و ایرانی باشن (اما از حق نگذریم خیلی ها هم هستن که به فکر یرانن و تلاش هایی میکنن)
خودم خیلی دلم پره خیلی حرفا دارم از دست اقایونی که ... بی خیال
به امید پیشرفت روز به روز ایران[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kahrupay
اول اینکه اگه همه چی درست و حساب شده باشه همه مرغا برای بنده یکیه!!!
بعدم اینکه
آها
جدی می گید، رفته و اومده!؟!؟؟! اگه اینطوره که عذر می خوام. من امروز کلا تعطیلم
مرسی
نه دوست من ! شاید تقصیر منه اول خبر اومدنشو گذاشتم بعد خبر عوض شدن اسمشو![cheshmak]
تقصیر شما نیست مشکل از اطلاع رسانی ضعیفه[khanderiz][khejalat]
یا اینکه خب قرار نیست آدم از همه خبرا اطلاع داشته باشه! مثلا من نمیدونم نوبل فیزیک قبلی رو کی گرفت!! [khejalat][nishkhand] [sootzadan]
ولی کلا اگه هم یکم درگیری ذهنیتون باعث شده از این خبرا دور بمونین خب حق دارین!!! اصولا فیزیک دانا اینجورین[cheshmak]
گذشته از اینا منم گاهی اونقد درگیرم با خودم که یدفعه نگاه میکنم میبینم e!!!! یه ساختمون جدید توی کوچمون ساختن!!!!!!![taajob]
نمیدوم توی اینمدت که میساختن من کجا بودم!! فکر کنم نوک انگشت پامو گذاشته بودم داخل تونل زمان......
پس جای نگرانی نیست .. حل میشه...[cheshmak]
[golrooz]