آیا شما یک فرد با کلاس هستین ؟؟؟؟
سلام دوستای گلم .هرکسی باشخصیت بودن ومحترم بودن وکلا با کلاس بودن رو یک جور معنا میکنه .به نظر شما چه کارهایی باعث میشه یک فرد بی ارزش تلقی بشه یا غیر محترم یابه قول بچه ها بی کلاس /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/شما خودتون رو باکلاس میدونید اگه آره چه کارهایی میکنید که با کلاس به نظر برسین ؟؟؟؟؟
پاسخ : آیا شما یک فرد با کلاس هستین ؟؟؟؟
من تقریبا خودمو با کلاس میدونم.به نظر من با کلاسی به درست برخور کردم و شیک پوش بودنه.البته این با کلاسی میتونه تو رفتار ادما هم جلوه کنه لحن صحبت و ...
هرکسی اینو یه جورواسه خودش معنی میکنه.ولی به نظرمن کلاس وفرهنگ اصلا ربطی به لباس پوشیدن فردنداره!
آدم بافرهنگ(بهتره فرهنگ روبکارببریم نه کلاس!!!)کسیه ک قوانین شهرنشینی رومیدونه.یعنی آشغال نمیریزه.موقع ردشدن ازخیابون وامیسته وقتی چراغ قرمزشه بدردشه.حتی اگه خیلی عجله داشته باشه.باهمه ی انسانها بااحترام برخورد کنه.باهمه!نه فقط کسایی ک به سودش باشن و ب نظرخودش باکلاس باشن...و...
به نظر من یه فرد وقتی با کلاس تلقی میشه که هم ظاهرش وهم رفتارش مناسب محیط باشه بدونه تو هر جایی چه طوری رفتار کنه ولی در کل من به رفتار بیشتر از ظاهر اهمیت میدم حالا در ادامه بیشتر بحث میکنیم ایشالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nafise khanom
هرکسی اینو یه جورواسه خودش معنی میکنه.ولی به نظرمن کلاس وفرهنگ اصلا ربطی به لباس پوشیدن فردنداره!
آدم بافرهنگ(بهتره فرهنگ روبکارببریم نه کلاس!!!)کسیه ک قوانین شهرنشینی رومیدونه.یعنی آشغال نمیریزه.موقع ردشدن ازخیابون وامیسته وقتی چراغ قرمزشه بدردشه.حتی اگه خیلی عجله داشته باشه.باهمه ی انسانها بااحترام برخورد کنه.باهمه!نه فقط کسایی ک به سودش باشن و ب نظرخودش باکلاس باشن...و...
بله به قول شما فرهنگ بهتر از کلمه کلاسه ولی الان بین جوون ها کلمه کلاس بابتر شده
من با نظر نفیسه جون موافقم به اضافه این که بدونه با کی چطوری صحبت کنه و رفتار کنه
مثلا با استادش مثل دوستاش حرف نزنه
لباسشم اصلا مهم نیست فقط رفتارش مهمه
فرهنگ صحیح نیست زیرا لغت فرهنگ به معنی فصل جداگر انسان از حیوان است...فرهنگ دو بعد دارد مادی که شامل ساخته های دست بشر می شود و معنوی که شامل باور و اعتقادات و آداب و رسوم ارزشها می شود...
انگاری هنوز لغت مناسبی برای کلاس پیدا نکردند[cheshmak] ولی همان کلاس:از نظر من اینکه رفتار صحیح داشته باشی...شیک بپوشی...هدفهای زندگی ات را بدانی...برای خودت قوانین داشته باشی...از هفت دولت آزاد باشی...زنده باشی...تقلید نکنی و مبتکر باشی...کمی هم چاشنی غرور...به خودت ایمان داشته باشی
به نظر من شیک پوشی احترام به جسم و روح است...و این بخشی از شخصیت است.
سلام
تا بحال به باکلاس بودن خودم فکر نکردم اما یادم نمیاد به کسی بی احترامی کرده باشم یابرعکس که فکر میکنم تقریبا آدم محترمی هستم البته قاطی کردم ولی بی احترامی نه. ولی به نظرم به پوشش مربوط میشه بهر حال ظاهر اولین فاکتور از شخصیت ماست که برای دیگران نمود داره.
بله کاملا حق باشماست ظاهر مرتب ومنظم هم خیلی مهمه هرکسی اول ظاهرمون رو میبینه بعدا نوبت رفتار واخلاقمون میشه .ما با ظاهر تمیز هم به خودمون وهم به اطرافیانمون احترام گذاشتیم .با رفتار خوبمون هم همینطور.
با کلاس بودن و با شخصیت بودن با هم فرق میکنه!!!
میشه یه نفر از نظر دیگران خیلی باکلاس باشه ولی اصلا با شخصیت نباشه!!!
یعنی این که معیار هایی که برای باکلاسی داریم اشتباه هستش!! شیک پوش بودن باعث با شخصیت بودن نیست!!!
کسی مهربون باشه، قلب رعوفی داشته باشه، حسن الخلق داشته باشه، به دیگران کمک کنه و خیلی چیزای خوب دیگه
چرا ما به جایی رسیدیم که معیارمون پوشش آدم هاست؟! یعنی اگر بلال حبشی الان اینجا بود ما اصلاً دربارش زورمون میومد حرف بزنیم. این خیلی بده که ما به این جای خط رسیدیم که قضاوت هامون درباره ادما بیشتر سمت و سوی مادی داره!!!