اگر یک شارژ داشته باشی،خواهرت و عشقت به شارژ احتیاج داشته باشن و پولی هم نداشته باشن که برن شارژ بخرن،به کی میدی شارژتو؟
سلام بر همه عزیزان.
شارژی که داری رو ترجیح میدی به عشقت بدی و خواهرت بی شارژ بمونه یا به خواهرت بدیو عشقت بی شارژ بمونه؟منظورم از عشقت،دوست دختر یا دوست پسر نیست،منظورم کسیه که واقعا دوستش داری و عاشقشی و خانوادت هم در اطلاع هستن.
کدوم؟
اینجا دلیل رو بگید چرا به این شارژ رو میدید؟
نظر سنجی هم هست لطفا شرکت کنید.
مرسی
پاسخ : اگر یک شارژ داشته باشی،خواهرت و عشقت به شارژ احتیاج داشته باشن و پولی هم نداشته باشن که برن شارژ بخرن،به کی میدی شارژتو؟
رعایت مساوات
شارژ رو میزنم تو گوشی خودم
اونوقت به طور مساوی به خط هر دو اونها منتقل می کنم
جه راهکار خوبی!
پاسخ : اگر یک شارژ داشته باشی،خواهرت و عشقت به شارژ احتیاج داشته باشن و پولی هم نداشته باشن که برن شارژ بخرن،به کی میدی شارژتو؟
من میدم به خواهرم چون عشقم اگه واقعا دوسم داره باید درک کنه که خانوادم در ارجهییتن.
- - - به روز رسانی شده - - -
من میدم به خواهرم چون عشقم اگه واقعا دوسم داره باید درک کنه که خانوادم در ارجهییتن.
اول شارزو میریختم تو گوشی خودم بعد به طور مساوی بینشون نصف میکردم این جوری نه سیخ میسوخت نه کباب[shaad]