یک نظرسنجی و بحث در رابطه با تالار تلفن همراه و تبلت
با سلام خدمت تمامی عزیزان.
- یک نظر سنجی و بحث در باره اینکه چه قسمتی از تالار تلفن همراه و تبلت برای شما جذاب است؟
- بطور کلی چه موضوعاتی در این زمینه میتواند شما را جذب کند، مایل هستید چه مطالبی از تلفن همراه بدانید؟
- چه انتظاراتی از یک بخش تلفن همراه و تبلت دارید؟
- کمی و کاستی تالار تلفن همراه و تبلت چیست؟
پیشاپیش از شرکت در موضوع کمال تشکر را دارم.
امیدوارم تا با نظرات و کمک شما دوستان عزیز بتونیم بخشی کامل و بدون نقص داشته باشیم.[golrooz]
پاسخ : یک نظرسنجی و بحث در رابطه با تالار تلفن همراه و تبلت
اخبار دنیای تلفن همراه و تبلت
یک نظر سنجی و بحث در باره اینکه چه قسمتی از تالار تلفن همراه و تبلت برای شما جذاب است؟:من که بخش نرم افزار رو دوست دارم
بطور کلی چه موضوعاتی در این زمینه میتواند شما را جذب کند، مایل هستید چه مطالبی از تلفن همراه بدانید؟:بیشتر نرم افزار بعدش بازم نرم افزار[nishkhand]
چه انتظاراتی از یک بخش تلفن همراه و تبلت دارید؟:به روز باشه و کاربردی بخصوص نرم افزارش
[nishkhand]
کمی و کاستی تالار تلفن همراه و تبلت چیست؟:والا نرم افزاراش و آموزشیش به روز نیست خیلی وقته
نقل قول:
کمی و کاستی تالار تلفن همراه و تبلت چیست؟:والا نرم افزاراش و آموزشیش به روز نیست خیلی وقته
- یک نظر سنجی و بحث در باره اینکه چه قسمتی از تالار تلفن همراه و تبلت برای شما جذاب است؟ بطور کلی من عاشق مطالب دیجیتالی هستم
- بطور کلی چه موضوعاتی در این زمینه میتواند شما را جذب کند، مایل هستید چه مطالبی از تلفن همراه بدانید؟ بیشتر برنامه و کارهای سیستمی و دستکاری رام ها و فریمورهای گوشی
- چه انتظاراتی از یک بخش تلفن همراه و تبلت دارید؟تبادلات اطلاعاتی بیشتر بین کاربرها بروزبودن سایت و همچنین دسته بندی مرتب
- کمی و کاستی تالار تلفن همراه و تبلت چیست؟کار یک نفر نیست بلکه باید با مشارکت کاربرها و کمک علاقه مندان موبایل باید به بهبود و کیفیت بیشتر این قسمت برسیم
نقل قول:
مدت زمان زیادی شارژ رو نگه داره.انتی ویروس قوی داشته باشه.سیستم عاملش قوی باشه.زیبا و محکم باشه. قابلیت نصب نرم افزارهای مختلف داشته باشه[shaad]
یه بار دیگه پست اول تاپیک رو بخونید [golrooz]
- یک نظر سنجی و بحث در باره اینکه چه قسمتی از تالار تلفن همراه و تبلت برای شما جذاب است؟
- تلفن همراه دنیای جذابی داره که همه چیزش میتونه ایفاگر این نقش باشه
- بطور کلی چه موضوعاتی در این زمینه میتواند شما را جذب کند، مایل هستید چه مطالبی از تلفن همراه بدانید؟
- آموزش - نرم افزار
- چه انتظاراتی از یک بخش تلفن همراه و تبلت دارید؟
- همکاری عزیزان در اشتراک گذاری تجربیاتشون تو این زمینه و رعایت دسته بندی های احتمالی برای جلوگیری از ایجاد سردرگمی
- کمی و کاستی تالار تلفن همراه و تبلت چیست؟
- این سایت به صورت تخصصی برای پرداختن به تلفن همراه و تبلت نبوده و اول راهه بنابراین خیلی ایرادی به اون نمیتونه باشه بلکه با همت عزیزان از این به بعد باید تو همه زمینه ها پویا باشه
معرفی و بررسی نرم افزار,امکانات و مقایسه ی نسبی
سرعت باالا انتی ویروس قوی
سلام بنظرم باید درباره یه گوشی یا تبلت ریزترین اطلاعاتو بدن.مثلا گوشی من اسمش انگارشگفتیو چیزپرجاذبه ام نه تم داره نه نرم افزار خوب این یعنی چی؟