پاسخ : ماجرای عکس های فیس بوکی
انقدری که خانم های خارجی آلبومهاشون را به روی همه قفل میکنن
برعکسش خانم های ایرانی عکسهاشون را حتی به اشتراک میذارن!!!!!!!!!!!!![tafakor]
چی بگم والله..................[soal]
سلام
والا من تابحال وارد فیس بوک نشدم.چیزی که من خوندم به نظرم 1سوال طولانی بود تا چیزی شبیه یک مقاله اینکه شما میگی چرا؟ شاید با خودشون میگن اینجا ایرانه.اینجا مثل قفسه و ازین دست مسائل که درست و غلطش فعلا اهمیت نداره چون موضوع مورد بحث نیس ولی خداییش آزادی این نیس به نظر من باید با دید وسیع تری به این جریان بازنگری کرد.من شنیدم میگن هر کی بره فیس بوک براش دردسر میشه یا غیره... ولی باور کنید چیزی به نظر این قبیل از دوستان ارزش به حساب میاد خیلی پوچه.برای بهتر دیدن به دنبال الگو گرفتن از کسایی باشیم که بزرگ فکر میکنن نه قهرمانن نه سیاسی حتی شاید نتونن افکار خودشون رو به نتیجه برسونن ولی حداقل هدف بزرگی دارن بعضی مواقع به فکر سوء استفاده از فکر اینطور آدم ها باشیم.به خدا رفقا اوضاع خیلی خرابه خودتونو بال بکشین این دست از آدما رو هم بذارید به حال خودشون. وقتی شاه خواست انقلابو سرکوب کنه اومد امام (ره) رو دستگیر کرد چرا چون لیدر گروه معترضین بود اشتباه حکومت پهلوی این بود که افراد زیرگروه رو شکنجه میکرد اینطور از یک مخالف هزار تا مخالف شد برای اونا که مخالفن دنبال اصلاح کردنن دنبال بهتر ساختن یک متر مربع خاک زیر پاشونن فقط باید بگم به سطحی برسید که ارزش اینو داشته باشید که شکنجه باشید الکی سرگرم نشید این چیزی که خیلیا دوس دارن فیلتر کردن فیس بوک برای اطلاعت ایران مثل آب خوردنه ولی چرا نمیبندنش چون واقعا مخاطباش از نظر دوستانمون کلی جماعت بیکارن کسایی که حتی ارزش شکنجه ندارن. بیاندیشید
منمکه تو فیس اکانتندارم یعنی کلا با این سایت مخالفم
شنیدم که واس اینده شغلی دردسر میشه
ولی خوب تا اینجایی که من دیدم این سایت استفاده مفید نداره یا خیلی خیلی کم
- - - به روز رسانی شده - - -
من با گذاشتن عكسايي كه گذاشتنشون لزومي نداره كاملا مخالفم.متاسفانه بعضيا(بيشتر خانمها) براي جلب توجه عكسهايي از خودشون ميذارن كه واسه 1 خانم ايراني خيلي زشته كه همه اين عكسهاي خصوصي رو ببينن.گذاشتن 1 عكس معمولي واسه شناخته شدن توسط دوستان قديمي و كسايي كه خيلي وقته شما رو نديدن بد نيس.اما بيشتر از اين بيشتر واسه جلب توجه هس.من كلا با فيس بوك زياد موافق نيسم.شده ابزاري واسه كنجكاوي بيشتر تو زندگي مردم...
نمیدونم یا خدا نخواسته یا از تنبلی خودمه اما تا حالا هر وقت خواستم برم تو این سایته یه مشکلی پیش امده منم کم کم بی خیالش شدم .... شما برید بعد خوب واسه من تعریف کنید باشه قول میدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ب نظرم خیلی مقوله جالبی نیس،حالا اصن ب ایرانی بودنشم کاری نداشته باشیم،ینی واقعا در شان ی" انسان" نیس ک چنین عکسایی بذاره.نمیگم fb 100%بده ولی تا اونجایی ک من دیدم ضررش خیلی بیشتر از منفعتش بوده!کلا سیاسیو اجتماعیو ...
در مورد موقعیت شغلیم من شنیدم ک کسایی ک پیج داشته باشنو تو آموزشو پرورش استخدام نمیکنن!!
بعدم اینم ک گفتین فیلتره هست،ولی بدون فیلتر شکنم میشه رفت،ینی ی جورایی نتو دور زد!![cheshmak]
با اینکه ی اخلاقی دارم ک اصن ب بعضی چیزا گیر نمیدم و سخت نمیگیرم اما شدیدن با همه ی این مصالب موافقم!!!
همه شون عیییییین حقیقتن!!!
تو جامعه ی مجازی ر اتفاقی ممکنه بیوفته!!!
مثلن همین چند شب پیش
پسره آن شده ب من میگه یکم راجب خودت اطلاعات بده اشنا شیم!
میگم دلیلی نمیبینم
میگه : ببخشید گلـــــــــــــــــــــــ م!!!!!!![taajob] فک نمیکردم ناراحت بشی!!!!
این زبون ریختنها و چرت گفتن ها ب نظرم خیلی چندشه و غیرطبیعی!!!
ب نظرم ادم اگه اصالت داشته باشه هیچوقت وقتشو پای چیزای الکی و زیادی نمیذاره ک مثلن بقیه عکسشو بپسندنیا بقیه راجبش نظر مثبت داشته باشن (اونم بقیه ای ک اصن هیچ نقشی تو زندگیش ندارن!!! )!!!
من خودم تو فیس بوک عضوم اما حتا ی عکس هم ندارم!!! و ب نظرم همش برمیگرده ب اصالت و ریشه و عزت مفس خود ادم
خیییییلی ممنون از مطلب روشن و قشنگت [golrooz]
من خودم اصلا از محیطش خوشم نمیاد. اهلشم نیستم.دیگه چی میشه گفت عکساشونومی بینی شاخ در میاری..