-
چهرۀ زشت نفرت
http://www.maktabekamal.com/pe/image...mag/potato.jpg
معلم یک مدرسه به بچههای کلاس گفت که میخواهد با آنها بازی کند. او به آنها گفت که فردا هر کدام یک کیسه پلاستیکی بردارند و درون آن به تعداد آدمهایی که از آنها بدشان میآید، سیبزمینی بریزند و با خود به کلاس بیاورند. فردا بچهها با کیسههای پلاستیکی به مدرسه آمدند. در کیسهٔ بعضیها ۲ بعضیها ۳، و بعضیها ۵ سیبزمینی بود. معلم به بچهها گفت تا یک هفته هر کجا که میروند، کیسه پلاستیکی را با خود ببرند.
روزها به همین ترتیب گذشت و کمکم بچهها شروع کردند به شکایت از بوی سیبزمینیهای گندیده. بهعلاوه، آنهایی که سیبزمینی بیشتری داشتند از حمل آن بار سنگین خسته شده بودند. پس از گذشت یک هفته، بازی بالاخره تمام شد و بچهها راحت شدند. معلم از بچهها پرسید: «از اینکه یک هفته سیبزمینیها را با خود حمل میکردید چه احساسی داشتید؟»
بچهها از اینکه مجبور بودند سیبزمینیهای بدبو و سنگین را همه جا با خود حمل کنند شکایت داشتند. آنگاه معلم منظور اصلی خود را از این بازی، این چنین توضیح داد: «این درست شبیه وضعیتی است که شما کینۀ آدمهایی که دوستشان ندارید را در دل خود نگه میدارید و همه جا با خود میبرید. بوی بد کینه و نفرت، قلب شما را فاسد میکند و شما آن را همه جا همراه خود حمل میکنید. حالا که شما بوی بد سیبزمینیها را فقط برای یک هفته نتوانستید تحمل کنید، پس چطور میخواهید بوی بد نفرت را برای تمام عمر در دل خود تحمل کنید؟»
» آیا شما هم با خودتان کیسههای سیبزمینی حمل میکنید؟
-
پاسخ : چهرۀ زشت نفرت
بالاخره کینه به دل گرفتن ممکنه واسه هر آدمی پیش بیاد،منم از یه نفر کینه دارم که با هیچی از بین نمیره اخه اون در امانتی که بهش داده بودم خیانت کرد واون امانت یکی از مهمترین چیزهای زندگیم بودکه امیدوارم واسه هیچکدومتون پیش نیاد.
-
زلفاجون داستان جالب و پند آموزی بود البته تکراری برای من ولی هربار که خوندم لذت بردم.ممنون عزیزم.
-
ولی قضیه نفرت فرق میکنه ....سیب زمینی یه چیز دیگه ست کینه یه چیز دیگه
-
فکر کنم حق با narma است...
-
-
خیلی ممنون از زلفای عزیزم
دوستای خوب کینه . دوست نداشتن می تونه در اثر عوامل مختلفی ایجاد بشه . زمانی که افراد مطابق میل یکدیگر عمل نمی کنند بین آن ها چالش ایجاد ی شود در صورتی که افراد ان را درست مدیریت نکنند و با یکدیگر به هر نحو برخورد تلخی داشته باشند خشم . کینه و و در استمرار آن نفرت شکل می گیرد .
همواره افراد سعی دارند که محیط پیرامون خود را تغییر دهند و در عین حال که وادار کردن افراد و تغییر دادن آن ها بدون میل ان ها میسر نیست .
در اموزه های دینی و علمی صحبت از بخشش می شود و ان را برای سلامت رو ح و روان و جسم ضروری می دانند . در برخورد با این مساله این سوال پیش ی اید زمانیکه به اانسان ظلمی وارد شده یا در اثر اتفاقی نمی توانیم کسی را ببخشیم بخش چه مفهومی دارد ؟ اصلا امکان پذیر نیست !!111
زمانیکخ افراد به بلوغ فکری برسند و انقدر از نظر روحی رشد پیدا کرده باشند ظرفیتشان زیاد می شود انوقت این مسایل و رنجش ها را درون روح بزرگ خود حل می کنند .
زمانی که کسی را می بخشیم بدین معنی نیست که خود را به نافهمی بزنیم بلکه طرز برخورد خود را با افراد و مسایل پیرامون دگرگون می کنیم .
یه یاد داشته باشیم " ببخشید تا مورد بخشش قرار گیرید ""
-
بنظرمن نفرت داشتن ازبعضی آدمالازمه.نفرت چیزخوبیه.اماکینه بدبدخیلی بد .smilee_new2 (4)
-
-
با narma موافقم منم !!!نمیدونم شایدم من ایراد دارماما نمیتونم وقتی از کسی ناراحت میشم باهاش مثه قبل باشم بازم!هرکتری کنم نمیتونم طور ببخشمش ک دیگه ته دلم صاف بشه
Forum Modifications By
Marco Mamdouh