-
فارسی یا عربی ؟!
سلام،
پشت کتاب عربی دوم متوسطه رشته ریاضی و فیزیک نوشته که " ما زبان عربی را هرگز یک زبان بیگانه تلقی نمی کنیم "
حالا من موندم فارسی یه جور عربیه؟
عربی یه جور فارسیه؟
ما عربیم؟
عربا فارسن؟
اگر عربی لغاتش وارد فارسی شده که صد برابر اون انگلیسی وارد شده پس انگلیسی هم بیگانه نیست؟
اصلا رشته ریاضی چه نیازی به عربی دارن؟ حتی انسانی ها هم از نظرم هیچ نیازی به عربی ندارن.
الان دقیقا نظرتون چیه؟
-
پاسخ : فارسی یا عربی ؟!
سلام
به نظر من این جمله بیشتر روی اعتقادات دینی ما ایرانی هاست
این که زبان قران عربیه و برای فهم این کتابه که به این زبان نیاز داریم
و فکر نمیکنم این جمله جنبه ملیتی و عرب و فارسو این چیزارو داشته باشه
-
کلی زبان عربی رو باید حذف کنن وجایگزین اون زبان افغانی رو بیارن
والا به قرعان امار زده بالا کلی محصل افغانی داریم مسئولین رسیدگی کنن
-
رشته انسانی خیلی به عربی احتیاج داره، چون در بخش زیادی از متون ادبی ما از زبان عربی استفاده شده . بقیه رشته های دیگه که کلا با عربی سر کار ندارن؛ نباید عربی بخونن. ما که فنی بودیم؛ سال دوم و سوم عربی نداشتیم.توی دانشگاه هم عربی نمیخونیم.
اونجا که نوشته «ما زبان عربی رو بیگانه نمیدانیم» احتمالا بخاطر اینه که، قرآن به زبان عربی هست؛ با توجه به اینکه ملت نسبت به قرآن بیگانه نیستن؛ پس نسبت به عربی هم بیگانه نیستن.
-
عزیزم درسایی که الان میخونی درسای پایه است که برای اینده برای درسای دانشگاه اماه بشی.مثلا حقوق عربی و ادبیات یا مهندسی لازمه ش ریاضی و فیزیکه.منم توی سن تو خیلی غر میزدم اما الان میفهمم چرا باید یاد بگیریم...
-
سلام.برای درک بهتر آیات قرآن کریم.به نظر من تو زود وارد سیاست شدی.یا اینکه سیاست خیلی بد گسترده شده؟ در هر صورت سعی کن برای مدتی حتی به اشتباه زاویه دیدتو عوض کنی.1سوال: امروز چه کار مفیدی برای کشورت انجام دادی؟تو 1هفته گذشته چطور؟اصلا این سوال رو به عنوان 1 بحث به اشتراک بذار ببین چی نصیبت میشه.باشه؟
-
سلام.کسب علم برای همه آزاده.هیچوقت انحصاری نبوده.آدم باید سعی کنه همیشه بهترین باشه تا حضور دیگران در اون زمینه باعث ایجاد انگیزه رقابتی باشه.برای پیشرفت خودمون.
-
هر مسلمونی نیاز داره که زبان عربی رو بلد باشه.
عربی زبان بین الملکوته، زمانی که انسان از دنیا میره، در موقع سوال و جواب، از انسان به زبان عربی سوال میکنند، باید بلد باشیم پاسخ بدیم.
در خصوص رشته ی انسانی هم باید بگم: پیامبر و ائمه علیهم السلام عرب بودند و سخنان مبارکشان به زبان عربی کتابت شده و به ما رسیده است. پس باید زبان عربی را فرا بگیریم که بتونیم احادیثشون رو مطالعه کنیم و بهشون عمل کنیم. (نه اینکه یه عده احادیث رو معنی کنن و نظر خودشونم دخیل کنن تو حدیث بعد به خورد ما بدن، ما هم که نمیدونم درست گفتن یا نه!)
پس زبان عربی برای هر مسلمونی لازمه
والسلام علی من اتبع الهدی
یاعلی
-
زبان عربی زبان اسلام و قرآن و دین رسمی ایرانه اما به نظرم کاربردش باید تو محاوره ها باید یه مقدار کمرنگ تر بشه
جوری نباشه که پای منبر نیم ساعته فقط 15 دقیقه اش رو عربی بخونن
-
از نظر من عربي به هيچ دردي نمي خوره ما در حدي كه بتونيم قرآن بخونيم برامون بسه قواعد عربي به ما چه مربوط آخه؟
Forum Modifications By
Marco Mamdouh