خط تولید لامبورگینی +تصاویر ************
پاسخ : خط تولید لامبورگینی +تصاویر ************
واااای....اگه من روزی هزارتومن جمع کنم،یعنی میتونم یکی از اینا بخرم....؟؟؟[soal][khejalat]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
واااای....اگه من روزی هزارتومن جمع کنم،یعنی میتونم یکی از اینا بخرم....؟؟؟[soal][khejalat]
امیدوار باش حمیرا، آرزو بر جوانان عیب نیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــس! [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
عزیزم آرزو بر جوانان عیب نیست[khande][khande][khande][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
اگه زیاد جمع کنی فکر کنم بتونی بهترشو هم بخری در هر صورت نا امید نشو از همین الان شروع کن[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
اگه زیاد جمع کنی فکر کنم بتونی بهترشو هم بخری در هر صورت نا امید نشو از همین الان شروع کن[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed irani
عزیزم آرزو بر جوانان عیب نیست[khande][khande][khande][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
امیدوار باش حمیرا، آرزو بر جوانان عیب نیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــس! [nishkhand]
ای بابااا...مسخره میکنین؟؟؟؟[khejalat][hoshdar]
حالا چندسال دیگه که اومدم جلوتون ویراژ دادم،هیچکدومتونو سوار نکردم...اونوقت من به شما میخندم....[entezar2][shademan][shademan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
حالا چندسال دیگه که اومدم جلوتون ویراژ دادم،هیچکدومتونو سوار نکردم...اونوقت من به شما میخندم....[entezar2][shademan][shademan]
باشه عزیزم شما بیا مارو مسخره کن ما نارحت نمی شیم [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
تو بیا رد شو، باد ماشینتم به من بخوره من راضیم! [khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
بله واقعا می تونید اول خواستن توانستن است در هر صورت.
دوم احتمال داره ایشون قصد خارج داشته باشن اونجا می تونن بگیرن درسته.