پاسخ : اشتغال زنان آری یا نه؟
ممنون دوست عزیز از دعوت تون.
نمیشه به این موضوع کلی نگاه کرد و جواب داد، به نظرم فرق هست بین خانمی که مجرد هس با خانم متاهل، برای کسی که مجرد باشه اگه محیط کار مناسب باشه و معیارهای مدنظر فرد رو داشته باشه به نظرم مشکلی نداره.
اما خانم متاهل مخصوصا بچه دار، اونم کسی که خانواده براش در اولویت اول باشن، به نظرم دیگه اینجا خود خانم به تنهایی تصمیم گیرنده نیس و نظر همسرش هم در این زمینه مهم هس.
البته در کل کار کردن برای خانم ها به مراتب سخت تر هس از کار کردن آقایون، چون خانم ها کار کردن میشه براشون مسئولیت دوم و مسئولیت اول خانواده هس که خیلی مهمه، چون خانم باید از سر کار که میاد تازه به خونه و خانوادش برسه که این نیاز به یک برنامه ریزی و توانایی بالای خانم داره، اما خوب مزیت هایی هم داره، بالاخره سطح فکر خانمی که بیرون کار میکنه بالاتر از خانم خانه دار هست ( مخصوصا خانمی که کل وقتش به خونه ختم میشه و کلن از دنیای بیرون بی خبره)، روابط اجتماعی بالا و حتی همین کمک خرج بودن برای خانواده و موارد دیگه.
در کل بشه تعادل ایجادکنی بین زندگی بیرون از خونه و داخل خونه، به نظرم مشکلی نباشه برا کار کردن خانم ها، که البته گفتن این حرف آسونه و عملی کردنش کاره سختیه.
تو این انتخاب شرایط خانواده،شرایط وقت جامعه و رعایت یا عدم رعایت اعتدال بین کارهای بیرون و خانه و همچنین میزان همکاری دیگر اعضای خانواده نقش دارن بنابراین به صورت قطعی نمیشه گفت آره یا نه
سلام.من که راضیم.تو این دوره زمونه همه واسه پیشرفتشون هرکاری میکنن.البته نباید نقش زن رو توخانواده فراموش کرد!!ممنون...
بحث جالبیه پیشنهاد میکنم این لینک رو بخونید و ارزش زن در جامعه اسلامی رو بدونید
لینک
این موضوع رو نمیشه به صراحت مشخص کرد.
چند تا مسئله تو این جور بحث ها اتفاق میوفته.
یکی اینکه 2جبهه ی موافق و مخالف تشکیل میشه.
هر کسی عقیده ی شخصیشو میگه.
کسی زیر بار نمیره.
اخر هم چند نفر با هم حرفشون میشه.
کلا من به شخصه هنوز ندیدم کسی تو این سایت بیاد اعلام کنه که اره دوست من حق با شماست من تا به حال اشتباه فکر میکردم.
تا حالا این جمله رو ندیدم.
خب اگر قرار باشه غرور و کم بودن اطلاعات باعث بشه که آدم هیچ عقیده ای غیر از عقیده ی خودش رو قبول کنه دیگه واسه چی بحث کنیم؟
.
.
.
حالا ازتون میخوام لطفا به حرفای بالا فکر کنید.اگر فکر میکنید هیچ چیزی نمیتونه عقیده ی مارو عوض کنه اصلا بحث نکنیم.اما یادمون باشه عقیده ی ما از کجا شکل گرفته؟پس حتما نقص در قسمتی از عقیده هامون هست.
اما اصل موضوع.اگه بخوام بحث رو باز کنم مجبورم زیاد بنویسم.
من مخالف کار کردن زنان هستم غیر از شغل هایی که کار زنانه هست.
نقش زن رو به حدی در خانواده تاثیر گزار میبینم که اصلا جایی برای کار کردن و کمک خرج بودن نمیزاره.
سلام دوستان من خواستم علت موافقت ومخالفت های شمارا بدونم بعد اطلاعات دقیق آماری از 26 محقق خارجی وداخلی بگم البته بحث خیلی گسترده هستش و نظر جامعه اسلامی که خیلی مفصل هستش را فعلا گذاشتیم کنار بعد جداگانه بحث کنیم نظر همه محترم هستش وقرار نیست کسی نظرشو تحمیل کنه
قطا وابدا نه . زن باید غذا درست کنه و کارای خونهرو انجام بده وبچه ها رو تربیت کنه. نه اینکه بره بیرون خونه جون بکنه.
من با کارکردن خانما موافقم....البته بسته به کار هم داره که از صبح زود تا نصف شب نباشه...خیلی سخت و مردونه هم نباشه...
من خودم این همه سختی میکشم میرم دانشگاه،وقت میذارم،گاهی اوقات درگیر امتحانات و نگرانی های حاصل از اون میشم...که چی؟ واسه اینکه یه مدرک بگیرم و قابش کنم؟؟؟؟ خب درستش اینه که این علمی که دارم یاد میگیرم و به عمل تبدیلش کنم....