نسبت به همه چیز بی اعتماد نباشیم
مردي را كه در سمت چپ در حال راه رفتن است نگاه كنيد. هيچ ماشيني در خيابان نيست و مطمئنا عبور از خيابان امن است
نسبت به هيچ چيز بي اهميت نباشيم حتي براي يك ثانيه. بخاطر هر يك دقيقه زندگي شكر گذار باشيم
http://up.download.ir/di-AIKS.gif
اگر باز نمیشه روش راست کلیک کرده وshow imageرا بزنید
اين ويدئو توسط دوربين ترافيك گرفته شده است
زندگي كوتاه تر از آني است كه صبح با حسرت از خواب برخيزيم. پس كساني كه با ما به خوبي رفتار كرده اند را دوست داشته باشيم و كساني كه خوب رفتار نكرده اند را ببخشيم و باور داشته باشيم كه هر چيزي كه اتفاق مي افتد به دليلي است. هرگاه شانسي به ما روي آورد آن را مغتنم بشماريم و اگر زندگي مان را تغيير مي دهد،بگذاريم كه تغيير دهد
اگر نتوانستید فیلم را ببینید از لینک زیر دانلود کنید
پاسخ : نسبت به همه چیز بی اعتماد نباشیم
ممنون عزیزم [golrooz]
من نتونستم فیلم ویدئویی رو ببینم[nadanestan]
ممنونم دوست گلم اما منم چیزی ندیدم[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاسمین5454
مردي را كه در سمت چپ در حال راه رفتن است نگاه كنيد. هيچ ماشيني در خيابان نيست و مطمئنا عبور از خيابان امن است
نسبت به هيچ چيز بي اهميت نباشيم حتي براي يك ثانيه. بخاطر هر يك دقيقه زندگي شكر گذار باشيم
زندگي كوتاه تر از آني است كه صبح با حسرت از خواب برخيزيم. پس كساني كه با ما به خوبي رفتار كرده اند را دوست داشته باشيم و كساني كه خوب رفتار نكرده اند را ببخشيم و باور داشته باشيم كه هر چيزي كه اتفاق مي افتد به دليلي است. هرگاه شانسي به ما روي آورد آن را مغتنم بشماريم و اگر زندگي مان را تغيير مي دهد،بگذاريم كه تغيير دهد
اگر نتوانستید فیلم را ببینید از لینک زیر دانلود کنید
سلام گلم لينكش كه باز نميشه[soal]
سلام. متاسفانه من هم مانند دوستان دیگر نتوانستم فیلم را ببینم. در مورد مطالب نوشته شده: (کسانی که با ما به خوبی رفتار کرده اند را دوست داشته باشیم) اینگونه دوست داشتن یک امر خودکار ذهن است و نیازی به انجام کاری نیست چرا که همه، کسانی را که به آنها خوبی میکنند را دوست دارند چون در جهت منافع آنهاست. (کسانی که خوب رفتار نکرده اند را ببخشیم) بخشش زمانی اتفاق می افتد که کسی حقی از کس دیگری طلب داشته باشد و قصدی برای گرفتن آن نداشته باشد. نکته مهم این است که باید دید شخص در حال انجام چه کاری بوده است و منفعت آن کار چه بوده. مثلأ مسلمانان شیعه هرگز یزید ابن معاویه را نمی بخشند چرا که اعتقادشان بر این است که امام حسین علیه السلام مشغول یک کار شخصی نبوده و عمل ایشان مربوط به خیر همه ابنای بشر بوده است. پس در این مقام حق شخصی یک انسان با حق آزادی و آزادی خواهی انسانیت مشترک است و در واقع این همان حالت حرکت از کثرت به وحدت است. یعنی صدای آزادی خواهی یک نفر به بلندای آزادی خواهی کل ابنای بشر پیوسته است و وقتی کار به وحدت میرسد یعنی به همان وجود یگانه که آنرا خدا می خوانیم اتصال یافته. پس حق شخصی نیست که کسی ببخشد. مثال دیگر وضع نابسامان هنر است که اگر کسی در جهت اعتلای ارزش آن گام بردارد نمی تواند کسانی را که در حقش رفتاری ناشایست داشته اند را ببخشد چرا که هنر یکی از ملزومات زندگی است و تاریخی برابر با پیشرفت تعقل بشری دارد. (بدانیم هر چیزی که اتفاق می افتد به دلیلی است) این جمله درست است ولی به خودی خود گویای هیچ چیز نیست بلکه باید دید در هر موقعیت چه معنایی پیدا میکند. مثلأ اگر بخواهیم آنرا به جمله قبلش وصل کنیم ممکن است موقعیتی اینچنین پیش آید که دلیل به انجام رسیدن یک حادثه دلخراش این بوده که در زمانی شخصی کسی را که نباید می بخشیده، مورد بخشش قرار داده و آن شخص از این موقعیت سوء استفاده کرده و عملی بدتر انجام داده است. (هرگاه شانسی به ما روی آورد آنرا مغتنم بشماریم و اگر زندگی مان را تغییر می دهد، بگذاریم که تغییر دهد) این موضوع کاملأ شخصی است و نمی توان در موردش بطور کلی صحبت کرد. مثلأ در زندگی من اینگونه اتفاقات زیاد رخ داده و می دهد ولی همه آنها را به این دلیل که به دنبال نفع شخصی نیستم و معیارم حرکت در جهت اعتلای هنر است، نادیده گرفته ام. مگر اینکه در جهت معیارم قرار بگیرند، که البته تا کنون چنین حالتی برایم پیش نیامده است. البته باز یادآور میشوم که من فیلم را ندیده ام و فقط در مورد متن نوشته شده نظر نوشتم. اگر مطلبی را اشتباه نوشته ام خوشحال میشوم از نظر دوستان نیز بهره مند شوم. آرزوی موفقیت برای همه دوستان دارم. متشکرم
عزیزم من هم مثل دوستان نتونستم ویدئو را ببینم اما با حرفات واقعا موافقم چون همیشه به این فکر میکنم که چقدر مرگ به ما نزدیکه وماچقدرغافلیم
منم چیزی ندیدم[nishkhand]
ولی مطلبت فوق العاده بوود ممنون دوست عزیز[golrooz]
سلام ممنونم از شما ولی من که چیزی ندیدم لطفا دوباره چک کنید تا مشکل رو برطرف کنید ممنون[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dorna dordone
ممنونم دوست گلم اما منم چیزی ندیدم[tafakor]