ویژگی های همسر مورد نظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلیک
ببینید این دروغه که بگیم کسی به همسر ایندش فکر نمیکنه. حالا ازتون میپرسم وقتی میرین تو رختخواب و وقتی چشماتونو میبندین قبل از اینکه بخوابین چه تصوری رو توی مغزتون از همسر ایندتون دارین؟
من از خودم شروع میکنم:
دختره باید روشنفکر باشه و تابع عرف های عقلانی جامعه باشه (نه خشک مذهب-نه بی بند وبار ) .
باید زیبایی بصری لازمو داشته باشه.
شغلش و کار کردنش اصلا برام اهمیتی نداره اما باید حداقل لیسانس رو داشته باشه تو هر رشته ای که شد. چون دانشگاه دید ادمو باز میکنه وناخود اگاه ادم اجتماعی بار میاد.
روابط عمومی خوبی داشته باشه وبتونه با اطرافیان ایندش تعاملات خوبی داشته باشه.
احترام پدر ومادرش وخونوادشو حفظ کنه(چون اگه اینکارو نکنه بعدا به خونواده منم احترام نمیذاره )
خوانوادش باید خوشنام باشن . اگه خونوادش (کاری به طبقه اجتماعی ندارم هااااا ) بدنام باشن دختره طلا هم باشه ارزش نگاه کردن نداره چون به این جمله اعتقاد ندارم که پسر ودختر ازدواج میکنن نه خونواده هااا.
خوش برخورد باشه
استعداد اشپزی داشته باشه (نه اینکه از روز اول همه چیزو بدونه اما ذوقش تو این کار زیاد باشه و چیزای جدید یاد بگیره)
بقیه برای بعد
پاسخ : ویژگی های همسر مورد نظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر نمیکنم
نه اینکه نکنم نه دیگه ندارم نداااااااارم
داشتم شب روزم بود حالا ندااااااااااااارم پس فکری هم ندارم.
ممنون از دعوتت مهدی جان ولی فعلاً که از هفتاد و پنج دولت آزادم و نظر خاصی راجع به این موضوع ندارم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
بسم الله الرحمن الرحیم
سلیک
ببینید این دروغه که بگیم کسی به همسر ایندش فکر نمیکنه. حالا ازتون میپرسم وقتی میرین تو رختخواب و وقتی چشماتونو میبندین قبل از اینکه بخوابین چه تصوری رو توی مغزتون از همسر ایندتون دارین؟
من از خودم شروع میکنم:
دختره باید روشنفکر باشه و تابع عرف های عقلانی جامعه باشه (نه خشک مذهب-نه بی بند وبار ) .
باید زیبایی بصری لازمو داشته باشه.
شغلش و کار کردنش اصلا برام اهمیتی نداره اما باید حداقل لیسانس رو داشته باشه تو هر رشته ای که شد. چون دانشگاه دید ادمو باز میکنه وناخود اگاه ادم اجتماعی بار میاد.
روابط عمومی خوبی داشته باشه وبتونه با اطرافیان ایندش تعاملات خوبی داشته باشه.
احترام پدر ومادرش وخونوادشو حفظ کنه(چون اگه اینکارو نکنه بعدا به خونواده منم احترام نمیذاره )
خوانوادش باید خوشنام باشن . اگه خونوادش (کاری به طبقه اجتماعی ندارم هااااا ) بدنام باشن دختره طلا هم باشه ارزش نگاه کردن نداره چون به این جمله اعتقاد ندارم که پسر ودختر ازدواج میکنن نه خونواده هااا.
خوش برخورد باشه
استعداد اشپزی داشته باشه (نه اینکه از روز اول همه چیزو بدونه اما ذوقش تو این کار زیاد باشه و چیزای جدید یاد بگیره)
بقیه برای بعد
اول عشق وعلاقه طرف مهمه که واقعی هم باشه که بعد از از دواج بتونه عیب های طرف رو تحمل کنه وبعد
پسره باید روشنفکر باشه و تابع عرف های عقلانی جامعه باشه (نه خشک مذهب-نه بی بند وبار ) .
توی کار های خونه به زنش کمک کنه و زن رو یه وسیله ندونه
حسود نباشه وجلوی پیشرفت زنش رو نگیره
من به تنها چیزی که تو زندگیم فک نمیکنم همسر آینده است!
بیخیال برادر!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
من فکر نمیکنم
نه اینکه نکنم نه دیگه ندارم نداااااااارم
داشتم شب روزم بود حالا ندااااااااااااارم پس فکری هم ندارم.
حالا قهر نکنید آقا رضا
زندگی همینه، میدونم سخته ولی همیشه که قرار نیست آدم به خواسته خودش برسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
حالا قهر نکنید آقا رضا
زندگی همینه، میدونم سخته ولی همیشه که قرار نیست آدم به خواسته خودش برسه
نرسیدن یه طرف ماجراست
گرفتن طرف دیگه
اتفاقا یه بار این بحث تو خوابگاه بود، من گفتم همسر آینده من باید سالم و صالح و خوش اخلاق و مومن و خوش قیافه و تحصیل کرده باشه. یکی از دوستام خندید و گفت: میخایی یه نوشابه هم برات باز کنم؟ آخه همچین پسری هم پیدا میشه؟
ولی خوب نظر من اینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
نرسیدن یه طرف ماجراست
گرفتن طرف دیگه
به هر حال نمیتونید که زمانو به عقب برگردونید و شرایط را اون طور که دلتون میخواست تغییر دهید. در این شرایطی که هستید زندگی را دریابید، بهتره بگم خودتون را دریابید
همسر مورد نظر من
1. دین اسلام وقبول داشته باشه وبهش پایبند باشه
2.از خانواده اصالت مند باشه
3.به بلوغ فکری وعقلی وجسمی رسیده باشه...
4.نه خشک باشه نه بی بندو بار
5.منو فقط برای خودم بخاد ..نه مال و ثروتو چیزای دیگه
6.یه خورده شیطون باشه
7.متین باوقار در عین حال جسور باشه
8.آشپزیش خوب باشه..ولی اگه نبود هم اشکال نداره یاد میگیره ..باهم یاد میگیریم دیگ
9.اعتیاد نداشته باشه..
10.باسواد باشه وتحصیلکرده نه مدرکی فقط صرف محض
11.حجابش برام مهمه
12.تند خو وعصبی و .....نباشه
13.مشاور ..امین ..مورد اعتمادم باشه..
14.به عنوان یه دوست بهش نگاه میکنم همیشه..
15.ازخود گذشتگی داشته باشه..لجباز نباشه....
16.تملکی اگه داره برای خودشه...اگه خواست به منم بده باشرط قبول میکنم..
17.آزاد میذارمش همیشه ...در قفس وتنگنا نیست ..ولی از حد قرمز عبور نکنه...در همه چیز..
خیلی چیزای دیگه