پاسخ : از زندگیتون چی فهمیدین؟
من چیزایدم زیادی تو زندگی فهمیدم که تو هیچ دانشگاهی درس نمیدن تو هیچ کتابی هم ننوشته باید زندگی کنی تا بفهمی
حرف نداشت!
ممنون[golrooz]
ممنون عزیزم
عالی بوود[golrooz] [cheshmak]
منم از زندگی فهمیدم که
باید عاشق شد تا معنی زندگی رو فهمید ... !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
فهميدم روي هيچ عقيده اي تعصب نداشته باشم چرا كه چند سال بعد ممكنه برام مسخره و خنده دار بشه و هيچ عقيده اي رو مسخره نكنم چرا كه شايد سال ها بعد آرمان زندگيم بشه. 30 ساله
این بسیار مطلوب و درسته .....[golrooz]
ولی من از زندگی خودم تا الان متوجه شدم که هیچ چیز جای دوستی و حقیقت و عدالت رو نمیگیره !
فهمیدم که:عاشق شدن یعنی تمام وجود خود را برای دیگری صرف کردن . همواره در فکر او بودن و در نهایت شکست و داغ شکست را تحمل کردن
یاد گرفتم همیشه کودک باشم وهمیشه کوچک باشم
- - - به روز رسانی شده - - -
یاد گرفتم همیشه کودک باشم وهمیشه کوچک باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
از زندگی.....
فهميدم روي هيچ عقيده اي تعصب نداشته باشم چرا كه چند سال بعد ممكنه برام مسخره و خنده دار بشه و هيچ عقيده اي رو مسخره نكنم چرا كه شايد سال ها بعد آرمان زندگيم بشه. 30 ساله
موافقم، منم به این نتیجه رسیده ام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
فهمیدم که:
عاشق شدن یعنی تمام وجود خود را برای دیگری صرف کردن . همواره در فکر او بودن و در نهایت شکست و داغ شکست را تحمل کردن
آخیییییییییییییییییییی، چقدر سخت!
منم فهمیدم که نباید به چیزی یا کسی جز خدا دل ببندی یا بهش امیدوار باشی
فهمیدم که نباید برای کسی که جنبه نداره لطف کنی چون فکر میکنه وظیفته
فهمیدم که نباید به هیچ بشری اعتماد کنی چون سوء استفاده میکنه
فهمیدم که بزرگترین ضربه زندگی را از دست کسی میخوری که دوستش داری
و بالاخره فهمیدم که تنها چیزی که بهت آرامش میده اینه که همون بلایی که اون شخص سرت آورده باید عزیزانش سر اون بیارن تا بفهمه چی به روز تو آورده و برای این روز لحظه شماری کنی. نه بخاطر انتقام، بلکه بخاطر اینکه ببینی آیا اون طرف متنبه میشه یا نه؟ و همچنین فهمیدم که اگر اون شخص توبه کنه و ازت عذر خواهی کنه باید بی معطلی ببخشیش.
یاد گرفتم آدما فکر میکنن طرف مقابلشونو دوست دارن.. خودشونو دوست دارن.... تو جمله جمله.. رفتار رفتار.. دروغ دروغ.... راست راست ِ حرفاشون میتونی اینو متوجه شی....
فقط خداست که دوستت داره
باید رفت پیش خودش............ اینجا جای موندن نیست....