احساس نمیکنید محرم امسال کمی سردتره؟
سلام
یه چیز رو میخوام بپرسم: به نظرتون محرم امسال کمی بی روح نیست نسبت به سال های قبل؟ سال های قبل ما از یک ماه قبل محرم لحظه شماری میکردیم واسه عزاداری و مسائل مربوط بهش. اما امسال از هرکی میپرسم اصلا حواسشون نیست محرمه. اکثرا نمیدونن عاشورا چه زمانیه. انگار اصلا ....... . امسال باور میکنید تو منطقه ما دسته عزاداری نداریم؟ مردم انگار خیلی بی خیال شدن.الان محرم رو فقط تو ماشین ها با نوار های نوحه میشه ترجمه کرد نه با اون محرمی که ما میشناسیم.
احساس شما چیه؟ اصلا الان حال وهوای محرم شما رو گرفته؟ لطفا راست وحسینی جواب بدین و بگین جریان چیه؟
پاسخ : احساس نمیکنید محرم امسال کمی سردتره؟
چون اینقدر مشکلات زیاد شده که دیگه کسی وقتی برای فکر کردن به محرم رو نداره!!!
نه اتفاقا من كه امسال حال و هوام يه جور ديگه بود
خيلي دوست داشتم سريع محرم بياد...
كلا وقتي محرم مياد همه مشكلاتم رو فراموش ميكنم و جايي تو ذهنم ندارن و احساس آرامش دارم...بخاطر نياز شديد به آرامش دوست داشتم سريع محرم بياد تا يه ذره آروم شم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آسد مرتضي
نه اتفاقا من كه امسال حال و هوام يه جور ديگه بود
خيلي دوست داشتم سريع محرم بياد...
كلا وقتي محرم مياد همه مشكلاتم رو فراموش ميكنم و جايي تو ذهنم ندارن و احساس آرامش دارم...بخاطر نياز شديد به آرامش دوست داشتم سريع محرم بياد تا يه ذره آروم شم
ببین سید من جو عمومی رو منظورمه وگرنه همه مثل توییم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
ببین سید من جو عمومی رو منظورمه وگرنه همه مثل توییم
خوب جو عمومي رو مگه كيا تشكيل ميدن؟؟؟؟
من و شما و همه!!!پس اين كه خيلي خوبه!!!
درسته من که اصلا حوصله ندارم برم بیرون دسته تماشا کنم فقط از پشت پنچره.[bihosele]
سلام نه به نظر من اینجوریم که شما میگید نیست قیام امام حسین هر سال تازه تر از سال قبل میشه ....... حالا بعضیا اینقد درگیر زندگی مادی شدن که معنویاتشون رو فراموش کردن یا براشون کم رنگ شده دیگه بحثش جداس وبه خودشون یر میگرده.
اینو قبول دارم جو عمومی کمی بی روح هست. میشه گفت خیلی درگیر بودن مردم هست و درست وقت نکردن جو محرم رو بر پا کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آسد مرتضي
خوب جو عمومي رو مگه كيا تشكيل ميدن؟؟؟؟
من و شما و همه!!!پس اين كه خيلي خوبه!!!
اخه همه جامعه که ما نیستیم. چرا محرم امسال به پر شوری پارسال نیست؟ چرا دسته ها کم شدن؟
وقتی کسی نباشد که دلت برایت تنگ باشد....همین است
اری ....برای منم چنین است....
یادم رفته که ...... برای مولایم دلم تنگ شود زیارت بخوانم گریه کنم سبک شوم....نه نه اصلا یادم رفته وقتی که اب بنوشم امام را یاد کنم و بر لبان تشنه سلام دهم .... آری وقتی دنیا برایت بهای سنگینی شود وقتی....برایت اهمیت پیداکند....
آری شما را نمی دانم ولی من بی نهایت بیمعرفتم ..... ببخش مرا یا ابا عبدالله الحسین