دیدار با خانم سهیلا مسعود فر آرین
سلام دوستان
لطفا به این سایت یه نگاهی بکنید
http://poshie.blogfa.com/post-7.aspx
راجع به مسلمان شدن خانم سهیلا مسعود فر آرین هست
http://www.ido.ir/myhtml/article/138...3850614012.jpg
راستش مدتی هست که تصمیم گرفتم ایشون رو ملاقات کنم یا حداقل بهشون ایمیل بزنم ولی هیچ آدرس و ایمیلی از ایشون ندارم
به نظر شما چه طوری میتونم با ایشون صحبت کنم ؟؟؟؟
پاسخ : دیدار با خانم سهیلا مسعود فر آرین
سلام عزیزم
ازین حرفی که میزنم سوء تعبیر نکن
اما شده اونقدری که تلاش میکنی با یک تازه مسلمان صحبت کنی با خدا حرف بزنی؟اونو ببینی و حرفاشو بشنوی؟
مراقب خودت باش گلم امیدوارم ازم نرنجی[golrooz]
منم خیلی دوس دارم با هاش حرف بزنم.........بنظر من اون از ما خیلی مسلمانتره.............چون ما فقط عادت کردیم بگیم مسلمانیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
سلام عزیزم
اما شده اونقدری که تلاش میکنی با یک تازه مسلمان صحبت کنی با خدا حرف بزنی؟اونو ببینی و حرفاشو بشنوی؟
سلام دوست خوبم
آره با خدا هم حرف میزنم
از دست شما هم ناراحت نشدم تازه خوشحالم شدم که این موضوع رو یادآوری کردین
ولی من دوست دارم با خانم سهیلا مسعودفر آرین صحبت کنم اگه آدرس ایمیلی یا .... از ایشون داشتین لطفا به من بدین تشکر
حتما عزیزم،اگر کسی از دوستان آدرس ایمیل ایشون رو داشتند یا میشناختنشون به شما معرفی میکنم
اما امیدوارم به عمق گفتم توجه کرده باشی،اگر باهاش صحبت کردی جواب سوالاتت رو باید ازش گرفته باشی
خود من هم حدود یک ساله که به خدا ایمان اوردم
البته اشتباه نشه من تو یه خانواده مسلمان بدنیا اومدم و رشد کردم و از 5سالگی نماز و قران خوندن رو پدرم به من آموزش داد
طوری خدارو باور کردم که هیچ چیزی حتی سر سوزنی تو عشقم به خدا خللی ایجاد نمیکنه البته من نه لای کتابا بلکه به روش خودم پیداش کردم
همه میگن هرقدر بیشتر راجب خدا بپرسی کافرتر میشیفاما خدای من اینو نمیگه به سوالای منم خودش جواب داد
اینا رو گفتم تا اینو بهت بگم گلم:
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم اب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
مسلمان شدنش مبارک [golrooz]
سلام راستش نظر منم مث نظر دوست عزيزم به نظرم مسلمان شدن واقعي كسي كه دركش كنه واز ته قلبش باورش داشته باشه وبهش ايمان پيدا كرده باشه نميخوام بگم ما مسلمان نيستم ها اصلا
اما قبول داشته باشيم كه بعضي از ما فقط اسم مسلمان داريم اما اصلا توجهي نداريم
بله حرفای خیلی قشنگ و زیبایی زده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
سلام عزیزم
كاملا موافقم و مجبورم يكم كوبنده تر موافقتم رو اعلام كنم [bihes]
با تغيير دادن دين . . . انسانيتِ انسان معلوم نميشه
اگه من الان مسيحي بشم ، دليل بر حيوانيتم نيست ، اگه ايشون مسلمان شده هم دليل بر انسانيتش نيست
دين اسلام كاملترين دينه ، ولي دليل نميشه كه هركس مسلمان باشه ، از بقيه بالاتره !
مثالي كه همه شنيدين ، اديسون مسلمان نبود ولي كاري كرد كه ما تا امروز هم داريم از كشف اون بهرا مند ميشيم
و اين كه بعضي از دوستان ، اين خانوم رو الگوي خودشون قرار ميدن [delkhoori]
واقعا ما توي ايران افراد روحاني كم داريم ؟؟؟
يعني مراجع تقليد ما از اين خانوم كمترن ؟؟؟
يعني ايشون كه تازه وارد اسلام شدن ؛ از ايت الله هاي برجسته ي ما كه سال ها در مورد اسلام تحقيق كرده اند ، بشتر ميفهمن ؟؟؟
اميدوارم كسي از من نرنجه ، ولي بعضي از حرف ها واقعا ادم رو خورد ميكنه [bihes]