پاسخ : یه منبع خوب معرفی کن
عزيزم
من نميدونم واطلاعي ندارم
موفق باشي
زمین شناسیبه گزارش ایسنا، منابع دروس تخصصی گروه علوم تجربی در درس زمین شناسی شامل زمین شناسی سال سوم وعلوم زمین پیش دانشگاهی است.ریاضیاتمنابع درس ریاضیات در کنکور سراسری سال۹۱ نیز شامل هندسه (۱) سال دوم، ریاضیات (۲) سال دوم، آمار و مدلسازی سال سوم، ریاضیات(۳) (ویژه علوم تجربی) سال سوم و ریاضیات عمومی ۱ و ۲ پیش دانشگاهی میشود.زیست شناسیبنابراین گزارش منابع درس زیست شناسی در این آزمون هم شامل زیست شناسی و آزمایشگاه (۱) سال دوم، زیست شناسی و آزمایشگاه (۲) سال سوم و زیست شناسی پیش دانشگاهی است.فیزیک و شیمیمنابع درس فیزیک در این گروه برای داوطلبان کنکور سال آینده شامل فیزیک (۱) و آزمایشگاه سال اول، فیزیک (۲) و آزمایشگاه سال دوم، فیزیک (۳) و آزمایشگاه (علوم تجربی) سال سوم، فیزیک (۱) و(۲)(علوم تجربی) پیش دانشگاهی و در درس شیمی هم شامل شیمی (۲) و آزمایشگاه سال دوم، شیمی (۳) و آزمایشگاه سال سوم و شیمی (۱) و(۲) پیش دانشگاهی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
narma
زمین شناسیبه گزارش ایسنا، منابع دروس تخصصی گروه علوم تجربی در درس زمین شناسی شامل زمین شناسی سال سوم وعلوم زمین پیش دانشگاهی است.ریاضیاتمنابع درس ریاضیات در کنکور سراسری سال۹۱ نیز شامل هندسه (۱) سال دوم، ریاضیات (۲) سال دوم، آمار و مدلسازی سال سوم، ریاضیات(۳) (ویژه علوم تجربی) سال سوم و ریاضیات عمومی ۱ و ۲ پیش دانشگاهی میشود.زیست شناسیبنابراین گزارش منابع درس زیست شناسی در این آزمون هم شامل زیست شناسی و آزمایشگاه (۱) سال دوم، زیست شناسی و آزمایشگاه (۲) سال سوم و زیست شناسی پیش دانشگاهی است.فیزیک و شیمیمنابع درس فیزیک در این گروه برای داوطلبان کنکور سال آینده شامل فیزیک (۱) و آزمایشگاه سال اول، فیزیک (۲) و آزمایشگاه سال دوم، فیزیک (۳) و آزمایشگاه (علوم تجربی) سال سوم، فیزیک (۱) و(۲)(علوم تجربی) پیش دانشگاهی و در درس شیمی هم شامل شیمی (۲) و آزمایشگاه سال دوم، شیمی (۳) و آزمایشگاه سال سوم و شیمی (۱) و(۲) پیش دانشگاهی است.
سلام عزیزم
اینارو میدونم منابع کمکیو میگم تستی هارو
کمک درسی تا بخوای معرفی میکنم.
اما خب تبلیغات نیست اینجا بزنم؟!
دعوام نکنن[tafakor][cheshmak]
پیغام خصوصی بزنم؟!
سلام
من رشته ام تجربی نبوده و با منابع شما آشنایی ندارم
ولی این را خوب میدونم که همه منابع روی مطاللب و سرفصل های کتاب درسی مانور میدن.پس توی یک منبع جدید،نمیتونی مطلب جدیدی پیدا کنی.
به نظر من هرچی برای هر درسی دم دستت بود بخون.ولی درست بخون.
از تست های تالیفی و جمع بندی شده استفاده کن.تو کشور ما هم هیچ کدوم از ناشرها و نویسنده های کتاب،خودشون سوال طرح نمی کنند.همون سوالهای کنکور سالهای قبل را دسته بندی مسکنند.
روش مطالعه مهمتر از منبع هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f1020
کمک درسی تا بخوای معرفی میکنم.
اما خب تبلیغات نیست اینجا بزنم؟!
دعوام نکنن[tafakor][cheshmak]
پیغام خصوصی بزنم؟!
همینجا بگو لطفا
سلام،من رشتم ریاضی بوده و درمورد تجربی زیاد اطلاع ندارم،ولی واسه شیمی مبتکران خوبه،واسه ریاضی و فیزیکم یکی از دوستان خیلی روی سوالای کنکور سالهای قبل تاکید داشت.من بازم واست میپرسم واطلاع میدم.امیروارم موفق باشی[golrooz]
من خودم کنکوریم هزینه ها نجومی شده کتاب 13000تومنی شده25000
اما به نظر من:
ریاضی: جامع کنکوری مهروماه خوبه اگه حس کردی اینا راحتن خیلی سبز
فیزیک : من ابر بانک دکتر رحمانی انتشارات پیروزان رو میزنم خوبه البته از 30سال کنکور قلمچی هم میشه استفاده کرد
شیمی : بهمن بازرگان حرف اولو میزنه
زیست:دوم خیلی سبز،سوم خیلی سبز،پیش2 خیلی سبز
پیش1 و ژنتیک و گیاهی تخته سیاه
سلام دوست من یادمه موقع من کتاب سبز خیلی خوب بود زیستش که معرکه بود حتما تونستی استفاده کن