گوگل و جيميل از دسترس خارج شدند
دبير کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه از فيلتر شدن قريب الوقوع گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دکتر خرم آبادي دبير کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه در گفتگو با خبرنگار وبگردي 2030 از فيلتر شدن سايت آمريکايي گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر خبر داد.
خرم آبادي در توضيح خبر فوق گفت: به دليل درخواستهاي مکرر مردمي!!!!، سايت گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر در سراسر کشور فيلتر ميشوند.
وي در خصوص مدت زمان فيلتر اين سايت نيز گفت: گوگل و جي ميل تا اطلاع ثانوي در سراسر کشور فيلتر خواهند شد.
گفتني است اقدام سايت گوگل در انتشار فيلم موهن عليه پيامبر اعظم در روزهاي گذشته و اصرار اين سايت به سياست آمريکايي در عدم برداشتن اين فيلم سبب شده تا اعتراضات گستردهاي نسبت به اين فيلم صورت بگيرد و در نهايت با درخواستهاي مکرر مردم مسلمان ايران، دسترسي به اين سايت در سراسر کشور تا اطلاع ثانوي مسدود شود.
تکمیلی:
امكان استفاده از سايتهاي گوگل و جيميل براي كاربران ايراني محدود شد. هماكنون استفاده از اين سايتها دستكم براي مشتركان تهراني و شهرهايي ديگر ممكن نيست.
تابناك
پاسخ : گوگل و جيميل از دسترس خارج شدند
اون قسمت که با اقدام سايت گوگل در انتشار فيلم موهن عليه پيامبر اعظم در روزهاي گذشته و اصرار اين سايت به سياست آمريکايي در عدم برداشتن اين فيلم باید برخورد بشه چیز خوبیه ولی آیا بستر لازم برای استفاده از سرویس هایی نظیر جیمیل که بومی باشه فراهم شده؟
کسی که بخواد به این سرویس دسترسی داشته باشه و نیاز به ون رو احساس کنه مطمئناً یه راهی پیدا خواهد کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
اون قسمت که با
اقدام سايت گوگل در انتشار فيلم موهن عليه پيامبر اعظم در روزهاي گذشته و اصرار اين سايت به سياست آمريکايي در عدم برداشتن اين فيلم باید برخورد بشه چیز خوبیه ولی آیا بستر لازم برای استفاده از سرویس هایی نظیر جیمیل که بومی باشه فراهم شده؟
کسی که بخواد به این سرویس دسترسی داشته باشه و نیاز به ون رو احساس کنه مطمئناً یه راهی پیدا خواهد کرد
بابا كارمند دولت بخاطر تقاضاي شديد مردم رفتن اداره شان را نصفه شبي باز كردن تا گوگل فيلتر بشه!!!
تازه گوگل كروم و آندرويد را كاري ندارن !!
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
اون قسمت که با
اقدام سايت گوگل در انتشار فيلم موهن عليه پيامبر اعظم در روزهاي گذشته و اصرار اين سايت به سياست آمريکايي در عدم برداشتن اين فيلم باید برخورد بشه چیز خوبیه ولی آیا بستر لازم برای استفاده از سرویس هایی نظیر جیمیل که بومی باشه فراهم شده؟
بابا كارمند دولت بخاطر تقاضاي شديد مردم رفتن اداره شان را نصفه شبي باز كردن تا گوگل فيلتر بشه!!!
تازه گوگل كروم و آندرويد را كاري ندارن !!
ولی من که راحت متصل شدم بهش!
البته 1بار واسه امتحان کردن!
باید تحریمشون کنیم
36میلیون کاربر داریما!
2درصد از درامدشون کم میشه!(حداقل!)(شاید تا 5درصد)
و 2 تا 5 درصد هم خیلی برای درآمد گوگل مهمه چون نیم درصد نیم درصد دارن بهش اضافه میکنن وکلی عقب میفتن از برنامشون!
فیلتر هم که نکردید فقط ای پی شو کند کردید.
اشکال نداره بزار یکم که بهتون خندیدن و ابروتون رفت دوباره بازش می کنین.
بهتر بود که این خبر رو در تالار کامپیوتر می گذاشتید تا اینجا .
نقل قول:
خرم آبادي در توضيح خبر فوق گفت: به دليل درخواستهاي مکرر مردمي!!!!، سايت گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر در سراسر کشور فيلتر ميشوند.
یه سوال؟؟
پس این چند میلیون کاربری که از دیشب همه دارن تو سایتها اعتراض میکنند که نباید گوگل فیلتر بشه کی هستند؟؟[cheshmak][khanderiz]
یکی نیست بگه مجبورین دروغ بگین[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
ولی من که راحت متصل شدم بهش!
البته 1بار واسه امتحان کردن!
باید تحریمشون کنیم
36میلیون کاربر داریما!
2درصد از درامدشون کم میشه!(حداقل!)(شاید تا 5درصد)
و 2 تا 5 درصد هم خیلی برای درآمد گوگل مهمه چون نیم درصد نیم درصد دارن بهش اضافه میکنن وکلی عقب میفتن از برنامشون!
احيانا شيلتر شكن ندارين؟؟
درسته بايد تحريم كرد نه فيلتر
تحريم يعني كاربر ايراني اقدام زشت گوگل را درك كرده و نه تنها از گوگل و جيميل بلكه از كروم و اندرويد هم استفاده نميكنه
ولي فيلتر يعني (دور ازحضور عاليجنابان) كاربر ايراني بي شعوره و نميفهمه كه در اين شرايط بايد گوگل تحريم بشه
با فيلتر كردن مثل پارسال كار و كسب صدها هزار نفر بهم ميريزه!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
احيانا شيلتر شكن ندارين؟؟
درسته بايد تحريم كرد نه فيلتر
تحريم يعني كاربر ايراني اقدام زشت گوگل را درك كرده و نه تنها از گوگل و جيميل بلكه از كروم و اندرويد هم استفاده نميكنه
ولي فيلتر يعني (دور ازحضور عاليجنابان) كاربر ايراني بي شعوره و نميفهمه كه در اين شرايط بايد گوگل تحريم بشه
با فيلتر كردن مثل پارسال كار و كسب صدها هزار نفر بهم ميريزه!!!!!
دارم ولی الان که قطعه!
سایت بابیلون رو که زدم میزنه فیلتره![tafakor]
پس گوگل رو هم باید فیلتر کنه![sokoot]
ولی نمیکنه واسه من![taajob]
چرا پس من میتونم برم تو گوگل؟؟؟
vpn هم قطعه!!!