پاسخ : یه پیشنهاد جالب واسه همه
مهراب به من توضیح بده ایشالا منو گروهم هستیم البته اگروقت داشته باشن و بخوان.فکر خوبیه...
تشکر جدا ولی در رابطه با پیشنهاد نظر بدین چجوری میشه عملیش کرد؟ کسی حاضره؟ چقدر وقت میبره؟ چقدر هزینه براش براورد میکنین؟ بنظرتون چند نفر لازمه تا کارو انجام بده؟ از سایت برای عملی شدن چه انتظاراتی دارید؟ و... لطفا به اینا جواب بدین تا شاید تونستیم باهم یه تحولی انجام بدیم. شرکت کنین لطفا از دید خودتون جواب سوالاتو بگین و راهکارهای عملی شدن هم ذکر کنید. با سپاس از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
چه پیشنهاد جالبی[tashvigh] عملی بشه خوب میشه
میگن یه شرکتی آگی زده بوده واسه استخدام منشی با چند تا شرایط
یه نفر میره واسه مصاحبه, ازش هرچی میپرسن در مورد شرایط, میگه ندارم ( تحصیلات نداشت, سنش پایین تر از حد مجاز بود, سابقه نداشت و .......)
ازش میپرسن پس واسه چی اومدی؟ ما که شرایطو نوشته بودیم
جواب میده اومدم بگم که من شرایطشو ندارم, منتظر من نباشید, کس دیگه ای رو استخدام کنید.
حالا منم دست به قلمم خوب نیست منتظر من نباشید
به نظرم یه جورایی حالت تجربه داشته باشه بهتره
مثلا یکی از بچه ها 10 سال توی کار اختراعات حالا بیاد توی 10 خط نکات و تجربیاتشو بگه
خدایش از ی کتاب 500 صفحه ای ارزشش بیشتره
البته این تجربه میتونه خاطره هم باشه [cheshmak]
با نام خدا
و با سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت شما
می توانید با شروع تاپیکی با نام - مثلا - خاطرات .... ( در باره موضوعی که می خواهید )
کار را شروع کنید
با سلام با اینکه پیرمردی هستم و لفظ قلم هم نمیتوانم حرف بزنم اما برای این کار اماده ام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahde57
با سلام با اینکه پیرمردی هستم و لفظ قلم هم نمیتوانم حرف بزنم اما برای این کار اماده ام.
با کمال میل منتظر کلام شیوا و رسای تانیم[golrooz]