رشته ای که اگه رشته در حال حاضر رو نداشتید میرفتید.
ما هممون توی بچهگی شغلای زیادی دوس داشتیم داشته باشیم ولی من هیچوقت دلم نمی خواست که مهندسی بخونم.حالا هم زیاد پشیمون نیستم ولی برای ارشد می رم دانشگاه هنر .شاید اگه وقتی داشتم کنکور سراسری میدادم ومیگفتم میخوام برم هنر سایرین باهام مخالف نبودن الان دانشجوی هنر بودم.
پاسخ : رشته ای که اگه رشته در حال حاضر رو نداشتید میرفتید.
من اصولا علاقه م به درسای خوندنیه برای همین رفتم حقوق ولی چون توکنکور سراسری اولویت دومم روانشناسی بالینی بود شاید روانشناسی انتخاب میکردم ولی از انتخابم پشیمون نیستم چون هم به رشته م علاقه دارم هم بازار کار خوبی داره.
من که اول روانشناسی ---دوم روانشناسی و........ ،
بعدش به کارای باستان شناسی هم علاقه دارم
من اصولا از هر چیز خوبی خوشم میاد [nishkhand]
اولا خیلی پزشکی
این روزا وقتی کتابا و عکساشو دیدم حالت تهوع بهم دست میده[tahavoo]
البته بماند که من قبلا چند حیون ازمایشگاهی رو عمل کردم[khande]
ولی هیچکدومشون نحس تر از عکسا نبود[tahavoo]
عکس که هیچی فیلماشون که[tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo]
راستش من همیشه از هر چی یادم هست همون 6-7 سالگی میخواستم باستان شناسی بخونم و با همیت افکار هم بزرگ شدم و در زمان انتخاب رشته دبیرستان رفتم علوم انسانی تا بتونم به باستان شناسی که علاقه همیشگی لم بود برسم و در دانشگاه هم همینطور از همون ابتدا فقط باستان شناسی تو نظرم بود و خانواده ام هم خدا رو شکر منو ازاد گذاشتن و منم رفتم باستان شناسی ...
از گذشته تا اینده هرگز و هرگز از رشته ای که انتخاب کردم پشیمون نخواهم بود هر چند رشته باستان شناسی رشته ای بسیار سخت و تاقت فرسا و در دواقع اعصاب خردکن محسوب میشه و نیاز به علاقه زیادی میخوات تا درش دوام بیاری مخصوصا برا خانما .....
و الانم ی باستان شناسم رویای همه کودکی من ....و بزرگسالی من ....ایام پیری من ....
باستان شناسی اونم تو ایران ...[golrooz]
سلام به دوستان خوبم...
من اول نجوم رو خیلی دوست داشتم وبعد کامپیوتر...منتهی به سمت معماری کشیده شدم ولی الان لحظه ای نمیتونم ازش دورباشم...روانشناسی رو هم خیلییییی دوست دارم
من همیشه شیمی دوس داشتم و دوست دارم
ولی از دانشگام متنفرم [negaran]
- - - به روز رسانی شده - - -
ولی اصلا توش موفق نشدم [negaran]
هزار بارم اگه دوباره کنـــــکـــــور بدم بــاز هم میام مهندسی نرم افزار [cheshmak]
من فیزیک دوست دارم اگه قرار باشه کامپیوتر نخونم فیزیک می خونم.
در واقع کل دبیرستان فقط به فیزیک فک می کردم ولی موقع انتخاب رشته نظرم عوض شد نمی دونم چم شده بود ولی کامپیوتر انتخاب کردم و الانم خیلی دوسش دارم[labkhand]ولی علاقه ام به فیزیک سر جاشه
البته خیلی دوست دارم از همه رشته ها سر در بیارم ولی اینا اولویت دارن.
یادمه
یه مدت به شدت به فلسفه علاقمندشده بودم دوست داشتم برم دانشگاه فلسفه بخونم
شاید میرفتم فلسفه میخوندم
ولی خوب رشته خودمو خیلی بیشتر دوس دارمsh_omomi76