علت انتخاب نام کاربری فعلی شما چی می تونه باشه ؟!
سلام
انتخاب نام کاربری و نامی که در یک انجمن با فروم درش شناخته میشی مهم هست از نظر روان شناسی و روان شناختی که گاهی نشان دهنده ذهنیت و ایده های یک نفر باشه ...
شاید هم علت های مختلف و ذهنیت های مختلفی ...
ولی هر کس از زبان خودش بیان کنه لطفش بیشتر دیگه !
ادامه با همه شما
[golrooz]
پاسخ : علت انتخاب نام کاربری فعلی شما چی می تونه باشه ؟!
باستان شناس
نخست از خودم شروع میکنم نام فعلی و همیشگی من بر گرفته از علاقه و شوق همیشگی من به رشته تحصیلی و شغل من هست ....
همیشه میخواستم ی باستان شناس باشم و خدا رو شکر با ادامه تحصیل توی همین رشته تونستم به ارزوی دیرینه خودم جامعه عمل بپوشونم...
برای همین عنوان رشته و شغلمو قرار دادم برای نام کاربری
[golrooz]
خب خواهرم گفت دیدم کسیم هنوز نذاشته دیگه انتخابش کردم
منکه اسم اصلیمه
دلیل خاصی براش نمی بینم[nishkhand]
اسم خودمه خواستم همین که هستم شناخته بشم. [shaad]
من عاشق گل یاسم ............برام نمادی از پاکیه و کلا لطافت گلها رو دوست دارم و این گل پاک و لطیفه..............هم این اسمو(یاس و یاسمین و ...) دوست دارم هم از گل یاس خوشم میاد
موقعی هم که تو این سایت عضو شدم فکر نمیکردم اینجوری موندگار شم همینجوری انتخاب کردم نمیخواستم اسم خودم باشه... اما علت اصلی این بود که با این اسم حس خوبی بهم دست میده
مازِرون همون کلمه مازندرانه اما به لهجه مازندرانی و چون خودم رو متعلق به اونجا میدونم این اسم انتخاب شده. امضای من هم گواهیست بر این موضوع
خوب چون من از شخصیت پروفایلم خوشم میاد اینو گذاشتم.[khande][shaad]
golen به معنای طلا هستش وچون چیز باارزشیه این اسمو گذاشتم 3شم بخاطر اینکه سومین فرزند خانواده هستم گذاشتم که شدgolden3
منم چون dj اول پلاک شهدا بود گذاشتم که توی جبهه میگفتن یعنی دیوانه جبهه یا جنگ[nishkhand]
مهدی هم اسم خودم هست.