پاسخ : سوال : آموزش ansys
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhn_s
با سلام
اگر کسی آموزش ansys داره لطف کنه و اونو بذاره
با تشکر
سلام
شما می تونید با rmi.ansys@yahoo.com هماهنگ کنید کمک می کنند.
پاسخ : سوال : آموزش ansys
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhn_s
با سلام
اگر کسی آموزش ansys داره لطف کنه و اونو بذاره
با تشکر
در زیر آدرس دو کتاب الکترونیکی کامل آموزش Ansys را قرار داده ام که البته به زبان انگلیسی و به صورت سایت و صفحه به صفحه هستند. در آینده اگر فرصت شد این سایتها را کاملاٌ دانلود می کنم و به صورت فشرده شده در اینجا می گزارم تا دانلود کنید:
سوال و جواب نرم افزار ansys
با سلام .
دوستان اگر در رابطه با نرم افزار انسیس مشکلی داشتید اینجا مطرح کنید تا بتونیم با کمک هم حلش کنیم .
پاسخ : سوال و جواب نرم افزار انسیس
سلام
از شما ممنون که این تاپیک رو راه انداختین
امیدوارم تاپیک خوبی بشه@};-
پاسخ : سوال و جواب نرم افزار انسیس
سلام
من يه مشكل با ANSYS 12 دارم.
نصب ميشه، يه 2 ، 3 باري هم باهاش كار ميكنم. اما براي دفعه بعد موقع بالا اومدن اين خطا رو ميده:
could not connect to any license server.
the server is down or is not responsive.
ANSYSLI_SERVERS: 2325@mrt-e2abf7701f3
FLEXlm Servers: 1055@mrt-e2abf7701f3
تقريبن 5 يا 6 بار نرمافزار رو پاك و از نو نصب كردم. يك بار هم ويندوز رو عوض كردم. اما به جوابي نرسيدم.
توي نت هم يه جستجويي كردم اما اينطور كه متوجه شدم ميتونه دلايل متفاوتي داشته باشه.
چند تاش رو هم امتحان كردم اما باز هم به جواب نرسيدم.
كسي به چنين مشكلي برنخورده؟
پاسخ : سوال و جواب نرم افزار ansys
سلام خدمت شما
من یه سوال راجب حل با روش مودال برای بدست آوردن فرکانس های طبیعی داشتم. من تو همه حل هام 2تا از فرکانس هایی که بدست میاد خیلی نزدیک به همه و این جور به نظر میرسه که تکراری باشه
شما میدونید مشکل از کجاست؟
برای مثال وقتی 3 فرکانس اول رو حساب میکنه 2 تای اولی خیلی نزدیک به همه مثلا اینجوریه:
1100، 1113، 5000
لطفا کمکم کنید
کسی اینجا نیست که جواب بده؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_2006
سلام خدمت شما
من یه سوال راجب حل با روش مودال برای بدست آوردن فرکانس های طبیعی داشتم. من تو همه حل هام 2تا از فرکانس هایی که بدست میاد خیلی نزدیک به همه و این جور به نظر میرسه که تکراری باشه
شما میدونید مشکل از کجاست؟
برای مثال وقتی 3 فرکانس اول رو حساب میکنه 2 تای اولی خیلی نزدیک به همه مثلا اینجوریه:
1100، 1113، 5000
لطفا کمکم کنید
سلام رفيق
راستش من تا بهحال به اين مشكل نخوردم. اما يه حدس ميزنم.
در قسمت Analysis Option براي تعيين تعداد فركانس و محدوده محاسبه فركانسها، شايد در محدودهاي كه تعيين كردي بيش از دو فركانس نباشه. اين بار محدوده فركانس رو بيشترش كن.
براي اين منظور در پنجره Subspace Modal Analysis در مقابل Start Freq و End Freq مقادير 0 و 10000 رو قرار بده. ببين چطور ميشه؟