دفتر حضور و غیاب بچه های مکانیک
سلام به همه ی مهندسان مکانیک عزیز
اینجا دفتر حضور و غیاب مهندسان مکانیک هست و هر مهندسی که میاد اینجا لطف کنه و یکی دو خطی از خودش و سوابقش و گرایشش بگه تا بتونیم بیشتر با هم آشنا بشیم و در جهت پیشرفت بخش از همه کمک بگیریم
منتظر حضور همه دوستان هستیم:!:
پاسخ : دفتر حضور و غیاب بچه های مکانیک
سلام امید جان..
ممنون از دفاتر حضور غیابی که درست کردی...خیلی کار قشنگیه
من مسعود دانشجوی ترم 4 رشته مکانیک جامدات
با سلام
مهدی هستم ترم آخر مکانیک سیالات
سلام
دانشجوی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید می باشم .
با سلام ...من فارغ التحصیل (جدید!) مکانیک سیالات هستم...کتاب و مطالب متنوع و ...
سلام دوستان کاظم هستم دانشجوی سال اخر رشته مکانیک (سیالات) علاقه زیادی به نو اوری دارم البته چند تا طرح هم دارم که دوست ندارم توی کشوری که برای ثبت اختراع پول میگیرن ثبتشون کنم به طراحی سیستم های مکانیک یکم اشنایی دارم البته پدرم و برادرم هم هر دو مهندس مکانیکن اگه کسی سوالی داشت خوشحال میشم اگه از دستم بر امد کمک کنم موفق پیروز سر بلند و مبتکر باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kab
سلام دوستان کاظم هستم دانشجوی سال اخر رشته مکانیک (سیالات) علاقه زیادی به نو اوری دارم البته چند تا طرح هم دارم که دوست ندارم توی کشوری که برای ثبت اختراع پول میگیرن ثبتشون کنم به طراحی سیستم های مکانیک یکم اشنایی دارم البته پدرم و برادرم هم هر دو مهندس مکانیکن اگه کسی سوالی داشت خوشحال میشم اگه از دستم بر امد کمک کنم موفق پیروز سر بلند و مبتکر باشید
سلام دوست عزیز، به سایت خودت خوش اومدی و امیدوارم همه ی ما از علم شما بهره مند بشیم...موفق باشید
salam be hame man shaker hastam az tabriz
daneshjoooooye mechanice sayalat
tabriz university
rasti man eshgham nano mechanic e
eradat darim be hame
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
well spoken
salam be hame man shaker hastam az tabriz
daneshjoooooye mechanice sayalat
tabriz university
rasti man eshgham nano mechanic e
eradat darim be hame
سلام
به سايت خودتان خوش آمديد و منتظر ارسال مطالب داغ شما در تالار مكانيك هستيم.در ضمن لطفا فارسي تايپ كنيد.
سلام من محمدرضا حسنی هستم دانشجوی رشته مکانیک گرایش سیالات در زمینه خودرو هم کار میکنم