آشنایی و سلام و احوال پرسی بچه هاي معماري ...
سلامو سلام
بچه ها چه خوبه که همدیگر بهتر بشناسیم و بدونیم که کدومامون تو کدوم درس قوی تره این طوری موقعی که مشکل داریم می دونیم سراغ کی بریم که بتونه کمکمون کنه این تاپیکو باز کردم که خودتونو اینجا معرفی کنید و رزومه های درسیتونو بگین یا هر کار قابل توجهی که انجام دادین اینجوری می تونیم یه تیم معماریه قوی تشکیل بدیم {big hug}
موفق باشین.
پاسخ : معرفی بچه های معماری
با اجازه اول خودم شروع می کنم.
نيلوفر , 20 سالمه ترم 4 ,دانشجو معماری دانشگاه تهران (کارشناسی)هستم.
کارم با نر افزارای معماری 3DMAX,AUTOCAD..... بدک نیست ولی مشکلای اساسی توش دارم.
دستم قویه, اسکیسام بدک نیست هندسه و ریاضیم و دروس تخصصیم کلاً بدک نیست.
جزو المپیاد ریاضی دانشجوییم جدیداً یه tez دادم در مورد خونه های قارچی شکل نوین که تو دانشگاه در حال بررسیه{big green}این تمام کارای مفیدم بود.
با تشکر از خانوم معمار ..!
منتظر دیگر دوستان معمار سایت هستیم....
سلام...ممنون بایت پیشنهاد خوبتون...خب پستی شبیه به همین پست در بخش های فنی و مهندسی شروع به کار کرده...
ممنون و موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memar koocholo
با اجازه اول خودم شروع می کنم.
نوا , 20 سالمه ترم 4 ,دانشجو معماری دانشگاه تهران (کارشناسی)هستم.
کارم با نر افزارای معماری 3DMAX,AUTOCAD..... بدک نیست ولی مشکلای اساسی توش دارم.
دستم قویه, اسکیسام بدک نیست هندسه و ریاضیم و دروس تخصصیم کلاً بدک نیست.
جزو المپیاد ریاضی دانشجوییم جدیداً یه tez دادم در مورد خونه های قارچی شکل نوین که تو دانشگاه در حال بررسیه{big green}این تمام کارای مفیدم بود.
سلام من میخواستم کارشناسی شرکت کنم لطفا" بگو چه جوری برنامه ریزی کنم وچی بخونم اگر سوال خواستم میتونم روت حساب کنم ودر ضمن بگو تو کارشناسی چه درسهایی میخونند لطفا"برام بفرست باتشکر draz;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
draz
سلام من میخواستم کارشناسی شرکت کنم لطفا" بگو چه جوری برنامه ریزی کنم وچی بخونم اگر سوال خواستم میتونم روت حساب کنم ودر ضمن بگو تو کارشناسی چه درسهایی میخونند لطفا"برام بفرست باتشکر draz;;)
من در خدمتت هستم تا جایی که بتونم و کمکی از دستم بر بیاد هستم .
draz جان خوشحال می شیم که اینجا خودتو با کارایی که انجام دادی معرفی کنی .
موفق باشین.
با سلام دیدم همه فقط تشکر کردن و هیچ کس کاری که می خواستین رو نکرد.......!!!!!!
گویا خیلی دس تنهایین!!!
لیسانس معماری هستم از دانشگاه صنعتی شاهرود،دانش آموخته معماری داخلی از موسسه آموزشی پایا و مدرس معماری داخلی و عکاسی معماری در کاوندیش کالج مرکز آمل
در باب تخصص هام هم بگم آشنایی کامل با نرم افزار اتوکد دارم البته نمی شه در باره این نرم افزار ادعای کامل بودن کرد چون واقعا از یک اقیا نوس هم عمیقتر وعجیبتره!!!
اسکیس و راندو هم تا حدودی بلدم نمیگم استادم!!!
طراحی معماری رو هم میشه گفت خوب بلدم ولی از لحاظ تئوری هنوز مورد قبول خودم نیستم ولی بی نهایت به تئوری علاقه مندم چون معتقدم زیر ساخت اصلی معماریه ....
در نهایت هم بگم که مدیر عامل شرکت شار مان طرح البرز هستم که در حیطه معماری،معماری داخلی و لند اسکیپ فعالیت می کنه و به زودی دپارتمان پژوهش رو هم می خوایم در شرکت فعال کنیم و در فاز بعدی دپارتمان آموزس رو.....
دیگه نمی دونم چی باید برای معرفی خودم بگم؟؟؟
موفق باشین سالی خوش رو براتون آرزو دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parham_shokoohi
با سلام دیدم همه فقط تشکر کردن و هیچ کس کاری که می خواستین رو نکرد.......!!!!!!
گویا خیلی دس تنهایین!!!
لیسانس معماری هستم از دانشگاه صنعتی شاهرود،دانش آموخته معماری داخلی از موسسه آموزشی پایا و مدرس معماری داخلی و عکاسی معماری در کاوندیش کالج مرکز آمل
در باب تخصص هام هم بگم آشنایی کامل با نرم افزار اتوکد دارم البته نمی شه در باره این نرم افزار ادعای کامل بودن کرد چون واقعا از یک اقیا نوس هم عمیقتر وعجیبتره!!!
اسکیس و راندو هم تا حدودی بلدم نمیگم استادم!!!
طراحی معماری رو هم میشه گفت خوب بلدم ولی از لحاظ تئوری هنوز مورد قبول خودم نیستم ولی بی نهایت به تئوری علاقه مندم چون معتقدم زیر ساخت اصلی معماریه ....
در نهایت هم بگم که مدیر عامل شرکت شار مان طرح البرز هستم که در حیطه معماری،معماری داخلی و لند اسکیپ فعالیت می کنه و به زودی دپارتمان پژوهش رو هم می خوایم در شرکت فعال کنیم و در فاز بعدی دپارتمان آموزس رو.....
دیگه نمی دونم چی باید برای معرفی خودم بگم؟؟؟
موفق باشین سالی خوش رو براتون آرزو دارم
ازت ممنونم بلاخره یکی خودشو معرفی کرد .
از آشناییتون خوشحالم و اینکه واسه طراحی معماری حتماً مزاحم می شم البته قبلاً پاس کردم ولی یکی از مهمترین دروس معماریه که فقط پاس کردنش مهم نیست یه معمار باید تو تمام ترماش به طراحی معماری اهمیت بده . {big hug}
موفق باشی .
سلام.منم دانشجوي ترم دو معماري هستم.تازه عضو اينجا شدم.دوست دارم تا جايي كه ميتونم كمك كنم و از تجربيات معمار بزرگتر هاي اين سايت هم حسابي استفاده كنم{happy}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
my_architect
سلام.منم دانشجوي ترم دو معماري هستم.تازه عضو اينجا شدم.دوست دارم تا جايي كه ميتونم كمك كنم و از تجربيات معمار بزرگتر هاي اين سايت هم حسابي استفاده كنم{happy}
سلام دوست عزیز@};-
خیلی خیلی از آشناییت خوشحالم به سایت خودت خوش اومدی و ورودتو به گرمی استقبال می کنم بچه ها هر کاری که در توانشون باشه انجام می دن امیدوارم ما هم بتونیم از تجربیات و اطلاعات مفید شما بهره ی کا فیو ببریم منتظر فعالیتها و پستهای بعدی شما در سایت هستیم{big hug}
موفق باشی:)>-