اینجا بروید.
عضویت الزامی است.
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا بروید.
عضویت الزامی است.
برای من که درست بود!نقل قول:
نقل قول:
شما تخيل بيش از اندازهاى داريد و به همين دليل ممکن است دچار ترسهاى غيرواقع بينانه شويد و نسبت به سرزنش و درد بيش از اندازه حساسيت نشان دهيد. از طرف ديگر ممکن است استعداد هنرى فراوان داشته و اين توانائى بروز گستره کامل بيان هنرى را براى شما فراهم سازد و شما را تبديل به فردی موفق نمايد.
این یکی مال من بودنقل قول:
داراى قدرت تخيل روشن و واضحی مىباشيد و به کمک آن مىتوانيد خود را در جاى ديگرى بگذاريد و از آن براى کمک به خودتان بهخوبى استفاده مىکنيد ولى اجازه نمىدهيد عقل سليم شما تحت تاثير تخيل قرار گيرد و از واقعيتها دور نمىشويد.
برای من این اومدنقل قول:
شما داراى قدرت تخيل مىباشيد اما اين توانائى تحت کنترل بوده و بصورت ارادى مورد استفاده قرار مىگيرد.
ممکن است بهعنوان فردى سرسخت و يکدنده محسوب گرديد و مورد پذيرش ديگران نيز باشيد اما شوخطبعى و انعطافپذيرى خود را از دست مىدهيد.
در مجموع وجود اين توانائى براى شما مفيد و سودمند است.
خیلی ممنون
چیز بسیار جالبی بود و درست
نقل قول:
داراى قدرت تخيل روشن و واضحی مىباشيد و به کمک آن مىتوانيد خود را در جاى ديگرى بگذاريد و از آن براى کمک به خودتان بهخوبى استفاده مىکنيد ولى اجازه نمىدهيد عقل سليم شما تحت تاثير تخيل قرار گيرد و از واقعيتها دور نمىشويد.
شما تخيل بيش از اندازهاى داريد و به همين دليل ممکن است دچار ترسهاى غيرواقع بينانه شويد و نسبت به سرزنش و درد بيش از اندازه حساسيت نشان دهيد. از طرف ديگر ممکن است استعداد هنرى فراوان داشته و اين توانائى بروز گستره کامل بيان هنرى را براى شما فراهم سازد و شما را تبديل به فردی موفق نمايد.
استعداد هنریم کجا بوده
استعداد فنی مهندسی دارم !!!!(چه نوشابه ای برای خودم باز میکنم-)
سلام...[golrooz]
ممنون...[golrooz]
داراى قدرت تخيل روشن و واضحی مىباشيد...
و به کمک آن مىتوانيد خود را در جاى ديگرى بگذاريد...
و از آن براى کمک به خودتان بهخوبى استفاده مىکنيد...
ولى اجازه نمىدهيد عقل سليم شما تحت تاثير تخيل قرار گيرد و از واقعيتها دور نمىشويد.
داراى قدرت تخيل روشن و واضحی مىباشيد و به کمک آن مىتوانيد خود را در جاى ديگرى بگذاريد و از آن براى کمک به خودتان بهخوبى استفاده مىکنيد ولى اجازه نمىدهيد عقل سليم شما تحت تاثير تخيل قرار گيرد و از واقعيتها دور نمىشويد.http://www.ravanyar.com/Images/3.jpg
نتيجه آزمونداراى قدرت تخيل روشن و واضحی مىباشيد و به کمک آن مىتوانيد خود را در جاى ديگرى بگذاريد و از آن براى کمک به خودتان بهخوبى استفاده مىکنيد ولى اجازه نمىدهيد عقل سليم شما تحت تاثير تخيل قرار گيرد و از واقعيتها دور نمىشويد.
.