پاسخ : چگونه خوش بین باشیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
master_mind
خود شكوفایی كامبخش
بـرای بـسیاری از افـراد، عـقایـد تـعییـن كنـنده اعـمال و طـرز بـرخوردها نسبت به زندگی میباشد. از آنجایی كـه رفتارها و نگرش ها چنین نـقش عمده ای در چگونگی احسـاس شما ایفا می كنند، باید عقاید را بازنگری نموده و بـرآورد كنید كه كدام یـك بـه نفـعتـان و كدام یـك به ضررتان است. میزان خوش بـینی شـما نوع نگرشتان را نسبت به زندگی و دنیای پیرامون منعكس می كند. اگر احساس می نمایید نیـاز دارید انـدكی خـوشبین تر باشد، نكات زیر را دنبال كنید.
لاییییییییک!
بسیار عالی...
خوب حالا چرا بدبین باشیم؟[tafakor]
هان...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MANE1371
خوب حالا چرا بدبین باشیم؟[tafakor]
هان...
دوست عزیز من فکر می کنم شاید منظورتون اینه که چرا بدبین نباشیم؟ یعنی از روی مثال نقض پی به اصل موضوع ببریم.
ببینید بدبین بودن چون باعث میشه ما فقط نیمه خالی لیوان رو بنگریم یعنی صرفاً روی نداشته هایمان تمرکز کنیم و مسلماً این ما را به جایی نمی رسونه بنابراین وقتی ذهنمان را در حالت خوش بینی قرار می دهیم به خودمون کمک می کنیم که داشته هایمان را این بار با نگاهی تازه همانطور که سهراب سپهری می گفت: چشم ها را باید شست... جور دیگر باید دید... ما هم باید داشته هایمان را ببینیم و برای استفاده درست ازشون برنامه ریزی کنیم. در واقع ذهن ما از چیزی که داره بیشتر خوشحال میشه تا چیزی که نداره و مدام حسرتش را می خوریم...
http://www.uc-njavan.ir/images/bez58d7s4kum1lqeerc.jpg
خیلی خوب بود ممنون
[golrooz]من هم خیلی سعی میکنم اینجوری باشم[labkhand]
دوست عزیزم ممنون مبحث خوبی بود
خوشبینی همانند مثبت نگری هست اگه همه چیز رو با دید مثبت ببینیم حتی بدی ها ی دیگران رو هم خوب ببینیم به شما قول میدم موفق ترینید
التماس دعا
بدرود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A.L.I
دوست عزیز من فکر می کنم شاید منظورتون اینه که چرا بدبین نباشیم؟ یعنی از روی مثال نقض پی به اصل موضوع ببریم.
ببینید بدبین بودن چون باعث میشه ما فقط نیمه خالی لیوان رو بنگریم یعنی صرفاً روی نداشته هایمان تمرکز کنیم و مسلماً این ما را به جایی نمی رسونه بنابراین وقتی ذهنمان را در حالت خوش بینی قرار می دهیم به خودمون کمک می کنیم که داشته هایمان را این بار با نگاهی تازه همانطور که سهراب سپهری می گفت: چشم ها را باید شست... جور دیگر باید دید... ما هم باید داشته هایمان را ببینیم و برای استفاده درست ازشون برنامه ریزی کنیم. در واقع ذهن ما از چیزی که داره بیشتر خوشحال میشه تا چیزی که نداره و مدام حسرتش را می خوریم...
http://www.uc-njavan.ir/images/bez58d7s4kum1lqeerc.jpg
من حرف شما رو تأیید می کنم و قبول دارم،ولی منظورم اینه که دلیلی نیست که بدبین باشیم.
سلام ممنون از مطلب خوبتون
من خوش بین نیستم متاسفانه[negaran]
ولی فکر میکنم راه کار هایی که گفتین مفیدباشه
من خودم ادمیم که زیاد فکر میکنم الانا تصمیم گرفتم که مثبت باشمو از فکرای منفی دوری کنم. مطلب جالبی بود ممنون
با سلام
به نظر من گفتار قران می تونه جوا ب این سوال باشه " و هو معکم این ما کنتم " که در این ایه خداوند می فرماید من هر جا باشید همانجا هستم خود این ایه می تونه یک پشتیبان فکری قوی برای هر فردی باشه که در زندگی با تمام نوسانات و مشکلاتی که براش پیش می یاد با یک نگرش مثبت برخورد کنه زیرا در نهایت خداوند خوبی ها را به ارمغان میاره