سری دوم مسابقه «خانوما یکی اضافه کنن، آقایون یکی کم کنن»
با درود فراوان به یکایک شما عزیزان [golrooz]
از قدیم و ندیم گفتن چی؟ الوعده وفا ؛ قرار بود با تموم شدن امتحان دوستان دانشجو این تاپیکو احیا کنیم ببینیم واقعا کی می بره [tafakor]
مطالب زیر رو با دقت بخونین:
کمی از اسم تاپیک معلومه چکار باید بکنیم، از عدد 1000شروع می کنیم؛ آقایون نفری یک عدد از 1000 به ترتیب یکی یکی کم می کنن و خانوما برعکس، به 1000 به ترتیب یکی یکی یک عدد اضافه می کنن
توجه داشته باشید که:
1. هیچ کس دو بار پشت سر هم اضافه یا کم نمی کنه
2. هر کسی با توجه به جنسیتش به آخرین عدد به دست اومده از کار آقایون یا خانوما اضافه یا کم می کنه؛ یعنی مثلا اگر خانوما به 253 رسیدن و آقایون به 248 خانوم بعدی می زنه 254 نه اینکه بزنه 249 افتاد؟ [nishkhand]
3. اگر سه تا پست پشت سر هم مال خانوما باشه یک عدد دیگه هم به عددشون اضافه می شه، اگر سه تا پست پشت سر هم مال آقایون باشه یک عدد دیگه هم از عددشون کم میشه، پس خودتون حواستون باشه که از حقتون دفاع کنین [fardemohem]
توجه: من عاجزانه ازتون خواهش می کنم قوانینو یک به یک اجرا کنین تا حق خودتون و دیگران رو ضایع نکنین، دعوا که نداریم [nishkhand] بازیه دور همیم می خوایم خوش باشیم و قول میدیم هر گروهی برنده شد خیلی محترمانه قبول کنیم که برنده میدون اونا هستن
اگر خانوما زودتر به 2000 رسیدن خانوما برنده و اگر آقایون زودتر به صفر رسیدن آقایون برنده میشن
پیروز و سربلند باشین [tashvigh][golrooz]
از دوستان خودتون هم دعوت به عمل بیارین که بیان و تو این تاپیک شرکت کنن و افراد بیشتری رو در گذروندن لحظات شادتون شریک کنین، با تشکر [golrooz]
(ترجیحا خانوم باشن [khanderiz][sootzadan]) شوخی کردم ببخشید [nishkhand]
پاسخ : سری دوم مسابقه «خانوما یکی اضافه کنن، آقایون یکی کم کنن»
1008
سه تا پست پشت سر هم [esteghbal]1009