اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام....خیلی ممنونم باشه موافقم
سلام خوبین میگم چطوره تو قسمت کارگاه حل مسئله یه تاپیک با این عنوان ایجاد کنیم؟ تا بچه ها اونجا سوالشونو مطرح کنن.با همون عنوانی که گفتین
سلام...به نظرم اگه عنوانش کلی باشه که شامل 4 تا ریاضی بشه بهتره...عنوانش اگه این باشه خوبه" اشکالات درسی و تستی ریاضیات (ریاضی مهندسی-گسسته-آمار-محاسبات عددی)داوطلبان کارشناسی ارشد آی تی و کامپیوتر"
خواهش میکنم دوست عزیز خوب تو تالار ریاضی با چه عنوانی بخش جدید ایجاد کنیم؟ اگه امکان داره یه نگاهی به تالار ریاضی بندازین ببینید کجای تالار کسری داره بهم بگید تا اضافه بشه .عنوانشم بگین ممنون
سلام: به نظرم هرجا باشه فرقی نداره باشه شما خودتون لطف کنید تایپیک رو ایجاد کردید لینکش رو تو گروه بذارید که بچه ها متوجه بشن ....گروه تازه ایجاد شده عضو زیادی نداره....ممنون از کمکتون
ممنون بابت پیشنهادتون میگم چطوره تو تالار ریاضی یه بخش جدیدی قرار بدیم و این سوالات اونجا مطرح بشه اونطوری بیشتر تو چشمه و کسایی که دنبال مطلب هستن راحت تر پیداش میکنن نظرتون چیه؟
سلام علیکم....والله این بخش ها رو در نظر داشته باشید(مال قسمت ریاضیش) من خودم مطالب درسی رو میذارم اگه بچه ها سوال داشتن یا اشکال داشتن بهشون کمک کنید...خیلی ممنون میشم
سلام عزیزم خوبی؟ چه کمکی از دست من برمیاد؟
سلام وقت به خیر ما در گروهمونبه کمک شما نیازمندیم لطفا به اینجا بیاید و در مبحث های ریاضی کمکون کنید اگه کسی رو سرغ دارید که میتونه کمک کنه حتما بیاریدش...با سپاس