اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
من الان یاهوام. تونستی بیا. کار واجب دارم باهات.
من اون تاپیک رو در مدیریت اونور زدم خوندی > ؟
منم هی بد نیستم. خوبم نیستم. راستشو بخوای دیگه هدف ندارم تو نت. کسل و بی حال شده واسم. اونور هم که دیگه داری می بینی هیچ کاری دیگه نمی کنم و ندارم.
خیلی خیلی ممنونم اقا علی رضا عزیز خدا رو شکر بد نیستم ....نمیدونستم اینجایی ؟ امتحاناتت چی شده خوب شده همش ؟ ....
سلام بر سارای عزیز. خوبی انشاالله؟ بهتری دیگه؟ چه خبرا؟ چه می کنی؟
درود بر مدیریت کل نارنجی ها
شب خوش برادر گرامی خیلی خیلی خوش امدی منور کردید ........
واااااای خدایا شکرت. خدایا شکرت که سارای عزیز بهوش اومد. مادر جاااااااااان مواظب خودت باش هر چه زودتر خوب شی و برگردی پیشمون، دیگه تحمل دلتنگی رو ندارم.
http://www.njavan.com/forum/showthre...B6%DB%8C/page8
ناز نکن ناز نکن ناز نکن ناز نکن ناز نکن که ناز تو دیگه خریدار نداره این همه اطوار و ادا گرمی بازار نداره اما بدون که این دفعه من دیگه خامت نمیشم هرچی کنی بدون که من اسیردامت نمیشم اسیر دامت نمیشم جنجال و غوغا میکنی دلا رو شیدا میکنی بازم یه ساده مثل من میای و پیدا میکنی نشد که اینو بدونی عاشقی حرف آخره عشق که قلب آدم تا توی ابرا می بره
اینقده با نازه نگات قلبمو دیوونه نکن با عشوه هات خونه ی قلب منو ویرونه نکن اینقده با نازه نگات قلبمو دیوونه نکن با عشوه هات خونه ی قلب متن ترانه و آهنگ از سایت ایران ترانه منو ویرونه نکن دلم همیشه همه جا بهونه ی توداره ماه با تموم ادعاش پیش تو کم میاره اینقده با ناز نگات منو دیوونه نکن با عشوه و ناز و ادات دل و دیوونه نکن اینقده با ناز نگات منو دیوونه نکن با عشوه و ناز و ادات دل و دیوونه نکن
ناز نکن ناز نکن با دل عاشقم قهر رو آغاز نکن تا ببوسم لبات وقتی خوابه چشات تا کشم شانه ای سر زلف سیات دختر بندری خوشگل و دلبری تو با ناز و ادات دل رو دل می بری زیرنخلهای شوق لبه رود کارون با دل عاشقم بسه هر شکوه ای ناز نکن ناز نکن با دل عاشقم قهر رو آغاز نکن تا ببوسم لبات وقتی خوابه چشات تا کشم شانه ای سر زلف سیات ابرو کمون بالا بلندی ای یار بندر خیلی قشنگی کاشکی بیای با من بمونی با دل زارم عهدی ببندی چشات به دل آتیش کشیده سیدم رویت رنگم پریده بیا بزن آتیش به جانم جون ز فراغت بر لب رسیده ای دلبرم قدت بلنده چشات سیاه و موهات کمنده
سلام و درود بر گل علی رضای عزیز خودمان مفتخریم به ارسال اولین پیام برای شما ای مدیر ای ارشد ای نارنجی ای اینجا کاربر عادی هستی ای مدیر سابق سایت وزین د ا ن ش ج و ای .... دیگه نمیدونم چی بگم ...ها ...ای بخش بندی ای ........... اینا رو گفتم بگم این باستان شناس مدیر ازمایشی رو می شناسی