اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
مرســــــــــــــــــــــ ــی گلم
به روی چشم عزیزم با کمال میل عزیزم :)
و من گریخته ام؛ و در پی من صیادها؛ و فرا رویم دام ها؛ یا ضامن آهو؛ من یقین دارم دستان تو تنها سهم آهو نیست ... عرض ارادت ما رو به آقا برسونید ...
رفتن و دیدن یه عزیز که همه آقا صداشون می زنندمنتظرم...
شکر امیدوارم شما هم خوب و خوش و سلامت باشی ممنونم عزیزم از مهربونیته...اوهوم میدونم شما تو سایت دیگه ای فعالیت داری.... جمله اخرت خیلی زیبا بود متقابلا بهترین دوست داشتنی
سلام مرسی عزیزم ،خوبی؟ من همیشه به یادتم .یه چند وقتی نبودم تو سایت که دوباره اومدم. محبتت چشمه ایست از جنس نور هم ارادت هم سلام از راه دور...
سلام و عرض ادب خانم یادی از ما نمیکنید پارسال دوست و امسال؟ خیلی مراقب خودت باش عزیزم ارزوهای طلایی تو ارزو میکنم
ممنون تصاویر خیلی با نمکی بود
Click here to view the original image of 560x373px and 86KB. Click here to view the original image of 560x374px and 78KB. Click here to view the original image of 560x560px and 120KB. Click here to view the original image of 560x560px and 141KB. Click here to view the original image of 560x431px and 90KB. Click here to view the original image of 560x560px and 106KB.
¯`v´¯) `•.¸.•´ ☻/ /▌ / \ ★تویکی از بهترین دوستای منی★ ★این کتیبه رو رو پیج بهترین دوستات بذار★ ★اونوقت می فهمی چندنفر تورو بهترین دوستشون میدونن★ ★نترس تو بهتـ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــرینی دوست من★
دره ده قله، دریاچه سنگ وخاکی که در اثر توده یخ غلتان جابجا وانباشته شده، آلبرتا، کانادا
سلام خوبی ؟ خواهش میکنم عزیزیم
سلام عزیزم ممنونم خیلی معذرت میخوام /فکر نمیکردم زیاد اینجا بیای[IMG][/IMG]