دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین ستاره ی قطبی و M@hdi42

34 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

1. کار کار استکبار است.
  2. کی گفت..چاخان کرده
  3. اره اووف چه جورم میدونم.

هر بژی

حیف نزدیم تو پیشونی اون مخاطب خاص شعره

میگفتن منکراتی بوده
  4. هاهاهاها ......
    اون شعره؟مگه شما هم می دونین
  5. صفحه ی دومم بخونید دیگه مرسی از امتیازتون
  6. ممنون دیگه ما عشقمون کمک کردن به همه هست .شمام یکیشون
  7. خوبه گفتید وگرنه نمی دونستم
  8. اره خب گله. منم خیلی دوسش دارم. درسته با همه خوب به نظر میام اما کم کسایی هستن که به دلم بشینن قدرشو بدون خانم
  9. اینکه مهدی از من تعریف میکنه به خاط خوبی من نیس به خاطر خوبی خودشه اینو جدی می گم ...اخلاقش خیلی خوبه واین حرفا معنیش این نیست که ایراد نداریم همه ایراد دارن اما میشه با صبر رفع و رجوش کرد.
  10. آخی دلم واسه خودم سوخت. باشه چشم منم باور میکنم.
  11. چــــــــــشم امار نمیدیم نه نه مهدی خیلی گله. خیلی هم از شما تعریف میکنه. افرین . یادم باشه بعد از ازدواج خانمم رو بیارم آموزش خدمت شما یه پا بروسلی بیاد بیرون البته من میدونم بیاد پیش شما قطا منم باید برم کلاس های رزمی مدرسان شریف ثبت نام کنم
  12. من آرومم تا با مهدی تعدیل شیم و یه آدم نرمال بسازیم

13. این خدای من بوده مودم رو ترکونده. خواستین حیثیت چندین ساله منو ببرین. این مهدی خودش کمه خانم رو هم همراه کرده. خدا به داد برسه
  14. من و مهدی با همکاری هم یه شعر نوشتیم بیشتر توهین بود تا تمجید خیلی روش کار کردیم تا درست شه متاسفانه نتش قطع شده ...در آینده ای نزدیک
  15. ما که با تموم وجود این جمله شما رو حس کردیم ابجی عزیز ومحترمه

نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 20 تا 34
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین