اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام به عنوان همکار می تونین در اون تالار فعالیت کنین و محدودیت سنی برای همکارها نداریم ولی برای مدیران تالارها و بخش ها حتما باید تخصص مورد انتظار سایت رو داشته باشید. اگر مدیر تالار تاریخ باهاتون همکاری نمی کنند به مدیر بخش مربوطه مراجعه و مشکلتون رو بازگو کنین و اگر باز هم نتیجه ای دریافت نکردین به من اعلام کنین. موفق باشید
جناب ادمین . من یه کاربر ساده ام. تو سایت پت و مت هم عضو هستم و تعریف این جا رو خیلی از دوستان و برادرم شنیدم و به خاطر همین به اینجا مراجعه کردم . چند وقتی این جا فعالیت کردم در زمینه تاریخ . حدود 30 تا تاپیک زدم در تالار تاریخ . با مدیرشم صحبت کردم اول قبول کرد ولی بعد گفت سنت نمی خوره به بخش تاریخ . من 16 ساله ام و عاشق تاریخم یعنی زندگیم با تاریخ انس می گیره و اطلاعاتم خیلی خوبه . حالا بعد اون قضیه یکم ازتون دلگیر شدم ولی باز اومدم به خدمتون تا شما کاری برام کنین . من برادر سید پویا هستم و ازتون میخوام منو همکار بخش تاریخ کنین . خواهشا
سلام خوبین شما ؟ در خدمتتون هستیم...
سلام بر رئیس بزرگ
سلام . خوب هستین ؟ من الان یه پست دادم با نام { میرزا کو} لطفا اون رو پاک کنین چون تکراریه