اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
بله شما همکار شدید. منتظر فعالیت های بی نقص و کاملتون هستیم!در ضمن کاربر "طاهره جووون" هم مثل شما همکار تالار لباس هستن.با ایشون هم در تماس باشید و اگه مشکلی داشتید می تونید هم از من و هم از ایشون کمک بگیرید.موفق باشید.
وااااااااای جدی ؟ باورم نمیشه به این زودی همکار شدم خیلی ممنون سعی می کنم همکار خیلی خوبی براتون باشم
سلام.شما به سمت همکاری تالار لباس منصوب شدید. تبریک می گم! و امیدوارم همکاری مفیدی با بخش لباس داشته باشید. روزتون بخیر دوست عزیز!
مسئله ای نیست دوست عزیز. فعلا پست های نا مناسبتون حذف شد تا وقتی ویرایش کردید دوباره بذاری. درباره همکاریتون هم تایید شدنشو بهتون اطلاع می دم عزیزم. ممنون.
من واقعا عذر می خوام که قوانین رو نخونده بودم شرمنده ام واقعا چشم الان درخواست دادم
ولی من این پست ها رو حذف می کنم.هر وقت آپلود سنتر درست شد ویرایش شده هاشونو بذارید. برای اینکه بدونید در چه حد باید ویرایش بشن سری به پست های دیگه با موضوعات مشابه که دوستان در تالار گذاشتن بزنید. در ضمن تمامی تصاویر مربوط به یک موضوع مثل لباس مجلسی رو فقط در یک تاپیک بذارید لطفا. چون اینطوری سایت شلوغ و بی نظم نمی شه! ممنون از همکاریتون!
باشه مسئله ای نیست! یک پست تکراری هم داشتید که حذفش کردم چون قبلا در سایت بود! در ضمن اگر مایلید در تاپیک درخواست همکار در تالار لباس اعلام کنید تا همکار تالار لباس بشید. http://www.njavan.com/forum/showthre...A7%D9%85%DB%8C
فقط اگر اجازه بفرمایید من این هارو فردا بذارم چون آپلود سنتر باز نمیشه با اجازه
سلام خیلی ممنون چشم الان ویرایشش می کنم شرمنده که نخونده بودم
سلام.روز خوش. ممنون بابت همکاری در تالار لباس ولی شما باید تصاویری که گذاشتید رو ویرایش کنید و قبل از هر فعالیتی قوانین تالارو حتما بخونید! در غیر این صورت پست های شما حذف می شن! ممنون.