دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین آس76 و M@hdi42

24 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. سلام سلام سلام خوبین؟سال نوتون مبارک باشه ببخشین ک من انقد دیر تبریک گفتم دلم واقعا براتون تنگ شده بود مرسی ک خبر میگیرین از من
  2. سلام داداش مهدی گل خوبین؟مرسی که به من سر میزنین ممنون
    مدرسه هم خوبه باید درس خوند دیگه کار دیگه ای نمیشه کرد
  3. سلام ابجی آسیه گل. خوبی الحمدلله؟ درس و اینا خوبه؟ خوش میگذره؟

میگم بفرما عسل .از دهن میفته هاا

4. تقدیم به داداش مهدی گلم
  5. ممنون خوشحال میشم. بله خب ولی خب از رباتیک پول هم درمیاد برای همه؟

اخی. عیبی نداره .حتما.باعث افتخاره. به سلامت
  6. خب آره ولی برق هم اینطوری که شما میگین نیست من که خودم میرفتم کلاس رباتیک کلا نظرم راجع به برق عوض شد و فهمیدم برق اونقدام که من فکر میکنم ساده نیست رشته شیرینیه ولی من دوست ندارم به قول شما خودمو تو یه اتاق یا کارخونه محدود کنم ممنون به خاطر راهنمایی تون
    ان شاالله دفعه بعد که اومدم اگه شما باشین میخوام در باره این موضوع بیشتر صحبت کنیم البته اگه شما به ما افتخار بدین ها....
    فعلا هم که مامان گرامی ما رو صدا میزنن که بریم شام بخوریم با اجازه بازم ممنون از راهنمایی هاتون خداحافظتون باشه
  7. ممنون

خب ببین بسته به علاقه هست. عمران خیلی دارای کارای عملی و میدانیه. برعکس برق که تو یه اتاق تئوری توضیح میدن تویه اتاق هم چهار تا سیم وصل میکنن تو عمران خب باید یه چیز جدید ارائه بدی. طرح یه پل جدید یه سازه جدید. یه راه جدیدکه مسکن .سد ها. سازه های زیر بنایی محکم تر باشند. اوووه خیلی شاخه داره.

من به خواطر همین اومدم. شما هم باید تحقیق کنی که ببینی خوشت میاد یانه. خوبی عمران اینه از کوچیکترین روستاها تا بزرگتری شهر ها و تا مریخ هم بری براش کار وشغل هست.
  8. خب حالا اینکه خجالت نداره ایامم که در زمان مدرسه مطمئنن به کام نیست
    دارم از همین الان فکرامو میکنم که برم عمران بخونم قبلا خیلی برق دوست داشتم ولی الان که فکر میکنم میبینم عمران خیلی بهتره البته واسه خودم گرچه که من هنوز میرم دوم دبیرستان شما چی میگین؟
  9. سلام .اینهمه گل تقدیم شما:

خوبین؟ چه خبر؟ الحمدلله ایام به کامه؟ من نتم خرابه شرمنده همه دوستان شدم ببخشید
  10. سلام سلام سلام خوبین؟انقده خوشحال شدم فهمیدم الان آنین
    دلم براتون تنگ شده بود داداش مهدی خوبین؟؟؟
  11. سلام ممنون از گل قشنگتون.
  12. تقدیم ابجی اسیه گل

13. خب خدا رو شکر
  14. مرسی ابجی.به مرحمت شما کلی بهتر شدم
  15. سلام چی شده ؟؟؟خب الان خوبین؟سرحالین؟
  16. ممنون ، امروز بيمارستان بودم كمي ناخوشم نميتونم زياد صحبت كنم،

لطف دارين
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 20 تا 24
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین