دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین rangin kaman و 7raha7

7 پیغام بازدید کنندگان

1. ممنون
  2. سلام... یکی از شعرای زیبای مولانا تقدیم وجود سبزتان.... :

روزها فکر من این است و همه شب سخنم

که چرا غافل از احوال دل خویشتنم

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود

به کجا میروم آخر ننمایی وطنم

مانده ام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا

یا چه بوده است مراد وی از این ساختنم

آنچه از عالم عِلوی است من آن می گویم

رخت خود باز بر آنم که همانجا فکنم

مرغ باغ ملکوتم نِیم از عالم خاک

چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم

کیست آن گوش که او می شنود آوازم

یا کدام است سخن می کند اندر دهنم

کیست در دیده که از دیده برون می نگرد

یا چه جان است نگویی که منش پیرهنم

تا به تحقیق مرا منزل و ره ننمایی

یک دم آرام نگیرم نفسی دم نزنم

می وصلم بچشان تا در زندان ابد

به یکی عربده مستانه به هم درشکنم

من به خود نامدم اینجا که به خود باز روم

آنکه آورد مرا باز برد تا وطنم

تو مپندار که من شعر به خود می گویم

تا که هشیارم و بیدار یکی دم نزنم

3. سلام... یکی از شعرای زیبای مولانا تقدیم وجود سبزتان.... :روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنماز کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر ننمایی وطنم مانده ام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا یا چه بوده است مراد وی از این ساختنمآنچه از عالم عِلوی است من آن می گویمرخت خود باز بر آنم که همانجا فکنممرغ باغ ملکوتم نِیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند از بدنمکیست آن گوش که او می شنود آوازم یا کدام است سخن می کند اندر دهنمکیست در دیده که از دیده برون می نگرد یا چه جان است نگویی که منش پیرهنمتا به تحقیق مرا منزل و ره ننمایییک دم آرام نگیرم نفسی دم نزنممی وصلم بچشان تا در زندان ابدبه یکی عربده مستانه به هم درشکنممن به خود نامدم اینجا که به خود باز روم آنکه آورد مرا باز برد تا وطنمتو مپندار که من شعر به خود می گویمتا که هشیارم و بیدار یکی دم نزنممولانا
  4. سلام.خیلی جالب بود.ممنون.منتظر متن بعدی هستم
  5. مسلمان:-)) جوانی با چاقو وارد مسجد شد و گفت : بین شما کسی هست که مسلمان باشد ؟ همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکمفرما شد ، بالاخره پیرمردی با ریش سفید از جا برخواست و گفت : آری من مسلمانم جوان به پیرمرد نگاهی کرد و گفت با من بیا ، پیرمرد بدنبال جوان براه افتاد و با هم چند قدمی از مسجد دور شدند ، جوان با اشاره به گله گوسفندان به پیرمرد گفت که میخواهد تمام آنها را قربانی کند و بین فقرا پخش کند و به کمک احتیاج دارد ، پیرمرد و جوان مشغول قربانی کردن گوسفندان شدند و پس از مدتی پیرمرد خسته شد و به جوان گفت که به مسجد بازگرد و شخص دیگری را برای کمک با خود بیاورد جوان با چاقوی خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسید : آیا مسلمان دیگری در بین شما هست ؟ افراد حاضر در مسجد که گمان کردند جوان پیرمرد را بقتل رسانده نگاهشان را به پیش نماز مسجد دوختند ، پیش نماز رو به جمعیت کرد و گفت : چرا نگاه میکنید ، به عیسی مسیح قسم که با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمیشود !!!
  6. سلام... اینم یه متن کوچولواز یه کتاب که دارم میخونمش...خیلی تاثیرگذار بود...

زین پس تا چندین قرن کیهان به یاری رزم آوران نور برمیخیزد تا صاحبان باورهای پیش پذیرفته را براند.

نیروی زمین باید تازه شود.باورهای تازه نیازمند فضاست.جسم وجان، نیازمند نبردهای تازه است.آینده بر در ما میکوبد ،وتمامی باورها،جز باورهای پیش پذیرفته،فرصت ظهور خواهند داشت.آنچه مهم است میماند . آنچه بی فایده است ناپدید میشود. اما رزم آور،داور رویاهای دیگران نیست. و زمان خویش را به نقد تصمیمات دیگران هدر نمیدهد.

برای ایمان به راه خویش،لازم نیست ثابت کنیم راه دیگران نادرست است.

برگرفته از کتاب راهنمای رزم آور نور از پائولوکوئیلو
  7. سلام... اینم یه متن کوچولواز یه کتاب که دارم میخونمش...خیلی تاثیرگذار بود...زین پس تا چندین قرن کیهان به یاری رزم آوران نور برمیخیزد تا صاحبان باورهای پیش پذیرفته را براند.نیروی زمین باید تازه شود.باورهای تازه نیازمند فضاست.جسم وجان، نیازمند نبردهای تازه است.آینده بر در ما میکوبد ،وتمامی باورها،جز باورهای پیش پذیرفته،فرصت ظهور خواهند داشت.آنچه مهم است میماند . آنچه بی فایده است ناپدید میشود. اما رزم آور،داور رویاهای دیگران نیست. و زمان خویش را به نقد تصمیمات دیگران هدر نمیدهد.برای ایمان به راه خویش،لازم نیست ثابت کنیم راه دیگران نادرست است.برگرفته از کتاب راهنمای رزم آور نور از پائولوکوئیلو
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 7 تا 7