دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین مجتبی حسینی فهرجی و WP Fox Pro

17 پیغام بازدید کنندگان

1. با درود

امیدوارم موفق و سربلند باشید

یا علی
  2. سلام و درود خداوند بر شما

خوشحالم از اینکه به یادم هستید و ازتون ممنونم.
    والا از یه طرف امتحان دارم. از یه طرف یه شرکت آمریکایی پیشنهاد همکاری داده بمن. از یه طرف میخوام مقاله بنویسم بفرستم خارج. از طرفی هم یه سمینار دارم روز 29دی ماه در تهران ان شاء الله. از طرفی هم یه مشکلی دارم و واقعا دارم بخاطرش عذاب میکشم، هیچ کاری هم نمیتونم انجام بدم، گرفتار شدم، خیلی بمن فشار میاد.

ممنون که به یادم هستید
    ارادتمند شما

یاعلی
  3. با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد و دعا برای فرج امام عصر

دوست عزیز سلام چند وقتی است در سایت دیده نمی شوی خدای نکرده که اتفاقی که برای شما پیش نیامده است امیدوارم صحیح و سالم باشید

دوست شما مجتبی حسینی فهرچی
  4. کسانی که گفتند پروردگار ما " الله " است، سپس (بر این امر) استقامت کردند، نه ترسی بر آنان است و نه اندوهگین می شوند.
  5. اگر امکان دارد آن را به فارسی ایمیل کنید

1. اللهم عجل لولیک الفرج

6. اونایی هم که از مطلب من خوششون اومده میترسن و حرفی نمیزنن و ازم دفاع نمیکنن.
    اما من تنها از خدا میترسم. لا حول و لا قوة الا با الله
    الذین قالو ربنا الله ثم استقاموا فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون

ارادت داریم داداش مجتبی - فدای تو
  7. با سلام دوست عزیز

این که مطلب شما رد شد آزرده خاطر نباشید مهم نیست دیگران آن را رد کنند یا قبول نمایند مهم این است که ما راستی و درستی ها را بگوییم حال دیگران هر گونه می خواهند اندیشه نمایند و همچنین دوست عزیز این گونه

بیندیش که این مطلب عده ای را به فکر وا می دارد تا در پی حقیقت باشند و اگر از هر ده نفر که مطلب را می خوانند یک نفر بیندیشد و درک کند کافی خواهد بود

ان شا الله موفق و سربلند باشید
    دوست شما مجتبی حسینی فهرجی
  8. مطلب مفیدمان را که حسابی رد کردند
  9. دوست عزیز سلام

از مطلب مفیدی که گذاشتید سپاسگذارم
  10. بفرمایید
    کلیک کنید لطفا
  11. با سلام

از اینکه پیغامم را پاسخ گفتید سپاسگذارم

دوست عزیز خواهشمندم در صورت امکان بنده را با موضوع مهدویت و امام زمان بیشتر آشنا کنید و بنده را برای بیشتر شناختن امام عصرم راهنمایی کنید

ضمنا اگر کتابی مفید می شناسید معرفی کنید تا بتوانم از آن نیز استفاده کنم

دوستدار شما مجتبی حسینی فهرجی
  12. سلام علیکم

الحمدلله
    من در خدمت شما خواهم بود. اما از همین اول خدمت شما عارض میشم: نه من و نه هیچ غیر معصوم دیگری در دنیای باقی حجت نخواهد شد.
    پیرو معصومین باشید.
    سوالی هم باشد در خدمت شما خواهم بود.

یاعلی
  13. با سلام دوست عزیز

بعد از آخرین پیغامتان با خود خلوت نموده و در اندیشه هایم تجدید نظر کردم تا ببینم در گذشته چه بوده ام و امروز چگونه انسانی هستم هرچند برایم سخت است که غرورم را بشکنم و بگویم اشتباه کرده ام اما به این طریق به خدمت دوست عزیزم میرسانم در مباحثاتی که باهم داشته ایم اشتباه کرده ام و تحت تاثیر جریان هایی انحرافی بوده ام از شما می خواهم بنده را عفو نموده و در صورت امکان بنده را در بازگشتن به مسیر اصلی یاری کنید

دوستدار شما
    مجتبی حسینی فهرجی
  14. از دیدن پیامتان بسیار خوشحال شدم

موفق باشید

الله یارتان
  15. سلام علیکم
    در آخر الزمان زندگی میکنیم و کمتر کسی پیدا می شود که تسلیم ائمه علیهم السلام باشد. لذا ترجیح میدم کمتر در مباحث دینی مشارکت کنم تا نه به سروران من توهین شود و نه به خود من.
    یاحق
  16. با درود به دوست عزیز wp fox pro

امیدوارم در سلامت کامل به سر ببرید چند وقتی هست که شما را نمی بینم از سخنان شما چیزهای جدیدی آموختم

سپاسگذارم

مجتبی حسینی فهرجی
  17. سلام علیکم
    از آشنایی با حضرتعالی بسیار خرسندم.
    امیدوارم از نحوه بحث کردن من ناراحت نشده باشید. من تعصبی بحث میکنم بخاطر همین تصمیم گرفتم اصلا بحث نکنم با کسایی که روایات رو قبول نمیکنن.
    امیدوارم اگر جسارتی کردم حقیر را حلال بفرمایید.

یاعلی
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 17 تا 17