اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
ووووووااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااای سلووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووم ندااااااااااااااااااااااا ااا مرسییییییییییییییییییییی خودت خوفی؟؟؟؟؟؟؟ قابل نداره آواتارم فعلا که خیلی سخت نشده ولی میگن قراره سخت بشهوقتی دانشگاه آزاد باشه کلاس ندارهمامانم نزاشت شهر های دیگه بزنم تو خوبی؟؟؟با درسا چطور پیش میری؟؟یه وقت این طرفا نیای هاما هم که اصلا دلتنگت نمیشیم مرسی عزییییییزم روز خودتم مبارک
salam stayesham chetori asisaaaam??? khooooobi? she khabara?? che avatore qashangi gozashtiiiii voooooyiiii barq kheyli reshteye sakhtieee na?? vale kheyli bakelasee fadat sham delam barat tangooolide bood rasti rooze daneshjoooo ham pasapas mobarakkkk
سلاااااااااااااااااام ندااااااااااااااا گلم خوبی؟؟؟ منم برق دانشگاه آزاد قبول شدم لازم شد به روابط عمومی بگی تاپیکتو بزنه دلم برااااااااااااات تنگ شده بود تبریییییییییییییییییک میگم جداااااااااااااااااا خیلی دوست داشتم بدونم چیکار کردی
rasti name jadidetoon mabaraka bashe khanom !
azizami salam chikara mikoni khanomi??? konkur chikar kardi? bbkhshid goli az site daneshgah oomadam inja pc hash fonte farsi nadare ! dg che khabar??? man giah pezeshki daneshgahe Tabriz ghabol shodam
http://www.aparat.com/v/QhLyT http://www.melodyfa.ir/music/Mohsen%...nd%20(320).mp3 شـــــــــــــــاد باشید
ندا نمیای دیگه؟؟؟
*** مسابقه جالب انگیزترین نکته علمی ***
خواهش میکنم گل گلی نه زیاد خوب ندادم متاسفانه اره شیمی رو سخت داده بودن حالا جواب ها میاد دیگه...
قربونت برم آبجي مرسي عزيزم بهم لطف داري راستي تو چطور دادي كنكورتو؟ ميگن مال شما سخت تر بود!
ولی بیخیال اینجا نشو دلمون تنگ میشه براتا اون مدت که نبودی گاهی که به پروفایلت سر میزدم دلم میگرفت آخی شب تو هم شیک عزیزم
اره چند بار اومدم سايت در دست احداث بود!!! ديگه ديدم اينطوريه بيخيال شدم تا امشب! خدا كنه اينطوري باشه! هي روزگار بچه هاي بالا ميگن خاموش كن بخواب! من بايد برم شبت شيك عزيزم
نه ندا ببین اصلا اینطوری نیست حق داریا ولی دلبیل داره همش درست میشه یواش یواش یه دلیلش اینه که خب 2 ماه بیشتر همه درگیر امتحان بودن و کار خاصی نمیکردن دلیل دومشم اینه که تو که نبودی سایت خراب شد کلی از پست های بچه ها پرید سر اون یکم ناراحتن.حقم دارن البته ولی بهت قول میدم تا یکی دو هفته دیگه درست بشه و همون جو صمیمی برقرار بشه
اخه ديگه چاره اي جز اين نيس! چيز خاصي نشده فقط احساس ميكنم فضاي اينجا خيلي سنگينه! ديگه مثل قبل نيست
خوشم میاد همه به سال دیگه فکر میکنن چرا آخه؟؟چیزی شده؟؟
نه خب غصه ي چيو بخورم! فوقش يه سال ديگه ميمونم درس ميخونم ديگه!! فضاي اينجا اذيتم ميكنه