دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین shahryar52 و natanaeal

6 پیغام بازدید کنندگان

1. سلام
    چقدر من رو کمک شما حساب کردم:) اما بهر خودساختگی هم از پس همین اتفاقات برخواهد خواست
    بهرجهت شما استادید و من مطیع ممنون ازون تاپیک مربوط به سوئیچینگ /ازونجائیکه آینده آینده ست و غیر قابل پیش بینی هیچ وقت گلگی جایز نیست
    بهرحال اگر تو پروژه ها به همکار پروژه حقوق بدن من درخدمتم:)حداقل خرج ایاب و ذهاب رو خودم بتونم بدم به اضافه اجاره خونه و یه وعده در روز غذا :) (استاد بخشیش مزاحه بخشیش جدی)

ایمیلم:
    holiday.university@yahoo.com

holiday.univercity@yahoo.com

با آرزوی بهترین ها
    یاعلی
  2. سلامحالتون چطورهبابت غیبت طولانی مدتم عذر میخوام گرفتاری و مشکلات زیادی پشت سر هم برام اتفاق افتاددر اولین فرصت اومدین بهم خبر بدین....ممنون
  3. بنابر دلایلی متقابلا موفق به حضور مستمر در اینترنت (سایت انجمن نخبگان و سایت معرفی شده از جانب شما)نبوده ام. و همچنین بنابر ایرادات کامپیوتر در دسترس نهایتا تا هفته آینده نهایت تلاش ممکن را برای حضور و انجام پروژه معرفی شده از جانب استادم و کسب آموزش خواهم داشت.لذا مستدعیست وقفه طولانی اینجانب را نادیده گرفته و بنده را عفو نمایید. باتشکرناتانائیل
  4. با سلامببخشيد يه مشكلاتي برام پيش اومد چند وقت نبيودمتازه همين ديروز اومدم خونه...ديگه هستمتبريك ميگم
  5. سلام مهندس
    وقت عالی متعالی
    با ارزوی بهروزی و بهورزی
  6. سلام مهندس/ممنون از بزرگواریتون/من همه پیغامهاتون رو دریافت کردم به همه پاسخ خواهم گفت/فرصتم کوتاه/با آرزوی شادی شادکامی و باز هم شادی
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 6 تا 6