اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام چقدر من رو کمک شما حساب کردم:) اما بهر خودساختگی هم از پس همین اتفاقات برخواهد خواست بهرجهت شما استادید و من مطیع ممنون ازون تاپیک مربوط به سوئیچینگ /ازونجائیکه آینده آینده ست و غیر قابل پیش بینی هیچ وقت گلگی جایز نیست بهرحال اگر تو پروژه ها به همکار پروژه حقوق بدن من درخدمتم:)حداقل خرج ایاب و ذهاب رو خودم بتونم بدم به اضافه اجاره خونه و یه وعده در روز غذا :) (استاد بخشیش مزاحه بخشیش جدی) ایمیلم: holiday.university@yahoo.com holiday.univercity@yahoo.com با آرزوی بهترین ها یاعلی
سلامحالتون چطورهبابت غیبت طولانی مدتم عذر میخوام گرفتاری و مشکلات زیادی پشت سر هم برام اتفاق افتاددر اولین فرصت اومدین بهم خبر بدین....ممنون
بنابر دلایلی متقابلا موفق به حضور مستمر در اینترنت (سایت انجمن نخبگان و سایت معرفی شده از جانب شما)نبوده ام. و همچنین بنابر ایرادات کامپیوتر در دسترس نهایتا تا هفته آینده نهایت تلاش ممکن را برای حضور و انجام پروژه معرفی شده از جانب استادم و کسب آموزش خواهم داشت.لذا مستدعیست وقفه طولانی اینجانب را نادیده گرفته و بنده را عفو نمایید. باتشکرناتانائیل
با سلامببخشيد يه مشكلاتي برام پيش اومد چند وقت نبيودمتازه همين ديروز اومدم خونه...ديگه هستمتبريك ميگم
سلام مهندس وقت عالی متعالی با ارزوی بهروزی و بهورزی
سلام مهندس/ممنون از بزرگواریتون/من همه پیغامهاتون رو دریافت کردم به همه پاسخ خواهم گفت/فرصتم کوتاه/با آرزوی شادی شادکامی و باز هم شادی