دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین emer62304 و natanaeal

4 پیغام بازدید کنندگان

1. سلام
    از طراحی و اجرای ساختمان هوشمند تجربه عملی دارید؟منظورم اینه پروژه ساختمان هوشمند چند درصد تو کشور ما انجام میشه و کجاها انجام میشه؟
  2. این سیستمها شاید تو هزینه ها یی که مد نظر شماست "و من مشکوکم " کم هزینه باشه اما خطرات جسمانی زیادی خواهد داشت.من هم واقفم "این سیستمی که من گفتم به زیر ساخت مربوط میشه و نه وسایل مصرفی! وسایل برقی همون وسایل فعلی هستن "به این موضوع ، همچنین میتونه قابل حدس باشه "در این سیستم تمام کلید ها و تجهیزات در واقع میکرو کامپیوترهایی هستند که با ولتاژ 12 ولت کار میکنند! یعنی از 220 ولت متناوب پشت کلید ها خبری نیست! این یعنی ایمنی و صرفه جویی در انرژی!! "
    و ما در کشور خودمون زندگی میکنیم/بهرجهت من برای همه انسانها قرار گرفتن در بهترین شرایط و شادی رو از خدا میخوام
    با آرزوی بهروزی و شادکامی
  3. درود و درود و نود و نه درود در کل صد و یک درود بر شما
    موافقم اونجا زیاد جالب نیست که در این مورد بحث کنیم.
    در این سیستم تمام کلید ها و تجهیزات در واقع میکرو کامپیوترهایی هستند که با ولتاژ 12 ولت کار میکنند! یعنی از 220 ولت متناوب پشت کلید ها خبری نیست! این یعنی ایمنی و صرفه جویی در انرژی!!
    تمام بررسی ها نشون میده که این سیستم های هوشمند، نسبت به سیم کشی ها و سیستم های قدیمی حداقل حدود 50 درصد در انرژی و هزینه ها صرفه جویی میکنند! به طوری که در چند کشور استفاده از این سیستم ها در ساختمان های دولتی اجباری شده و برای ساختمانهای مسکونی هم کمک هزینه پرداخت میشه!!!
    وسایل برقی همون وسایل فعلی هستن. این سیستمی که من گفتم به زیر ساخت مربوط میشه و نه وسایل مصرفی!
    من به فکر جیبم نیستم چون متاسفانه هنوز نمایشگاهی در این رابطه ایجاد نکردم و فکر نکنم به این زودی این کار رو بکنم. چون با این وضعیت دلار کار کاملا اشتباهیه!
  4. سلام/اونجا جای مناسبی برای این صحبتها نبوده بهمینخاطر اینجا پیغام میگذارم و همینطور قصد ندارم به این بحث پر و بال بدم اما موضوع اینه همون متری 1.5 با هزاران سختی فراهم میشه
    و این سیستم های هوشمند هزاران هزینه سنگینی با خودشون بدنبال دارند شما یه یخچال،اتو و امثالهم رو تصور کنید/مسلم هر سیستم هوشمندی به برق مربوط میشه/الان و بعد از این هم واژه ای بنام تصاعد به فرهنگ لغت قبض برق اضافه شده ...
    پس دقیقا بفکر درآمد خودتون نباشید به مسائل دیگران توجه کنید اینطوری با برنامه ریزی دقیقتری جلب مشتری کرده و درآمد بالایی خواهی داشت
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 4 تا 4